Ми своїх в біді не залишаємо

08 вересня 2019, 13:48
Власник сторінки
менеджер
0
352
Ми своїх в біді не залишаємо

Служба безпеки України з перших днів російської агресії бере активну участь в процесі звільнення українців

7 вересня, в рамках обміну утримуваними особами з РФ в Україну повернулися 24 українські військовополонені моряки та 11 політв’язнів: Роман Сущенко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Володимир Балух, Станіслав Клих, Микола Карпюк, Олексій Сизонович, Павло Гриб, Едем Бекіров, Євген Панов, Артур Панов. Серед моряків два співробітника СБУ, які були захоплені у Керченській протоці.
Слід зазначити, що саме Служба безпеки України, під патронатом Президента України Володимира Зеленського, забезпечила повернення на Батьківщину 35 українських громадян, які незаконно утримувались в Росії та на тимчасово анексованій території АР Крим.
Починаючи з 2014 року, завдяки СБУ, до рідних та близьких з РФ та тимчасово окупованих територій повернулося 3 тис. 280 українців.
Як зазначають в прес-службі СБУ: "Робота Служби зі звільнення громадян України триває, адже тільки на території ОРДЛО незаконно утримується 227 українців".
А під час зустрічі наших звільнених, від кремлівських клешнів ФСБ, хлопців на литовищі Борисполя були присутні Іван Баканов, голова СБУ, Сергій Левченко, начальник Головного управління військової контррозвідки, представники інших підрозділів СБУ.
Служба безпеки України з перших днів російської агресії бере активну участь в процесі звільнення українців. 
І ми віримо, що до рідних домівок повернуться не лише українські громадяни, яких незаконно утримує ФСБ, але й буде відновлено контроль над тимчасово окупованими українськими землями.







Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Украина,СБУ,аэропорт Борисполь,обмен пленными,Володимир Зеленський,Иван Баканов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.