Скандального російського генерала ліквідували

23 травня 2022, 17:29
Власник сторінки
менеджер
0
132
Скандального російського генерала ліквідували

Долітався. Біля Попасної, ймовірно, ліквідували скандального російського генерала

Українські десаньники, більш за все, збили над Луганщиною літак, який пілотквав російський генерал.
Смерть генерала підтвердило обговорення в одній з російських спільнот у соцмережах. Адміністратор телеграм-каналу розмістив пост, в якому натякнув на загибель високопоставленого пілота.
Більш за все, загиблий, про якого говорять росіяни - Канамат Хусеєвич Боташев - генерал-майор зс рф, 1959 року народження.

Після чого учасники спільноти почали з’ясовувати в коментарях, хто саме загинув, в одному було сказано про Канамата.

Однак адміністратор видалив цей коментар. Натомість інші учасники продовжили обговорення, використовуючи ініціали – К.Х.Б.

З огляду на те, що йому 63 роки, якраз 20 травня стукнуло, то старуватий він для такої служби. Тим паче, він раніше був звільнений за розбитий літак 😂. Або в рф взагалі все скрутно з особовим складом, або ж він був членом ЧВК.

Сподіваємось, що це правда і колекція літунів поповнилась таким екземпляром.

Чому Боташева вигнали з армії?
Боташева було звільнено з лав армії ще у 2013 році. Боташев був фігурантом кримінальної справи. Йому інкримінували знищення бойового літака Су-27.
За інформацією Нової газети, Боташев у 2012 році прибув у військову частину 23326-2, де попросив її командира Євгена Олійника, свого товариша, "покатати" на Су-27УБ. Боташев сів у крісло другого пілота і разом з Олійником вони зробили кілька маневрів у повітрі. Однак Боташев захотів виконати фігуру найвищого пілотажу "дзвін", після чого пілоти втратили контроль над машиною та катапультувалися. Їх обох звільнили з лав армії.
Після звільнення до війни Боташев працював у ДТСААФ РФ на посаді заступника директора аероклубу в Санкт-Петербурзі.
Імовірна загибель 63-річного відставного генерала майора за штурвалом бойового літака Су-25 дивує. Незрозуміло, у якому статусі він брав участь у бойових діях.
Не виключено, що Ботишев став найманцем у ПІК "Вагнер". Про наявність у цього НПФ власної штурмової авіації повідомляв 10 травня пов'язаний із “Вагнером” телеграм-канал: “Чутки про авіацію над Попасною з нетрадиційною для ПКС росією та ВПС України маркуванням таки з'явилися. У світі зараз тренд на каршеринг, оркестр вже давно користується плейншерингом, хто у темі той знає.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Україна,війна,ЗСУ,ЧВК Вагнера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.