ЗЕЛЕНСЬКИЙ VS ТРАМП VS БАЙДЕН

07 серпня 2019, 14:43
Власник сторінки
0
72
ЗЕЛЕНСЬКИЙ VS ТРАМП VS БАЙДЕН

Тим часом в США розпочинається справжня «битва за Україну».



- Трамп пропонує Зеленському стати «найкращими друзями і партнерами» (якщо переможе) в замін на компромат проти Байдена.

- Байден пропонує Зеленському «велику військову і фінансову допомогу» (якщо переможе) в замін та не, що він не надасть Трампу компромат на нього.

-
У Зеленського дуже не простий вибір, який зробити доведеться, інакше втратить підтримку обох («дякуємо» Порошенко за таку ситуацію). Якщо він зможе якось «проманеврувати» і «догодити» обом одночасно - він і його Команда будуть Геніями! Тому що я наразі не бачу ніяких варіантів - переможець достроково невідомий, як і в 2016 році. Проблема з прорахунками у виборчій системі США, де головним є не набраний % голосів, а голоси колегії виборців (їх всього 538). Так у 2016 році Клінтон перемогла з результатом у 48% на 46%, але програла у голосах колегії виборців 304 на 227.

Але, така ситуація відкриває і великі можливості для України - можна «виторгувати» собі досить багато чого в економіці, оборонній сфері і в геополітиці. Впевнений, що Зеленський буде пропонувати Трампу стати «миротворцем» і приєднатися до «Нормандського формату». Також впевнений, що Зеленський пропонуватиме США поглиблену військову співпрацю: розширення військової допомоги, закупки озброєнь, статус Союзника по за НАТО і тд.

Нагадаю, що вибори в США відбудуться 3 листопада 2020 року.

P.S.
Невеличкий інсайд: Під час візиту в США Зеленський прийме участь у офіційній церемонії передачі Україні 2-х катерів тип «Island», які наразі уже завершують навчання екіпажів і восени будуть доставлені в Україну.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Дональд Трамп,Владимир Зеленский,Джо Байден,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.