ШАХРАЙСТВО ДЕМЧАКА

13 липня 2019, 20:11
Власник сторінки
0
220

Банкір і народний депутат від БПП Демчак Руслан Євгенович прокрутив чергову аферу –ініціював подачу сфабрикованої заяви від Демчака Руслана Дмитровича до ЦВК про відмову балотуватись по 18 округу.

Банкір і народний депутат від БПП Демчак Руслан Євгенович прокрутив чергову аферу –ініціював подачу сфабрикованої заяви від Демчака Руслана Дмитровича до ЦВК  про відмову балотуватись по 18 округу.

Про цю шахрайську аферу депутата Демчака Руслана Євгеновича на своїй сторінці в мережі Facebook повідомив кандидат в народні депутати Демчак Руслан Дмитрович. (https://www.facebook.com/ 271258707077164/videos/2356584691225184/)

Демчак Руслан Дмитрович заявив, що він не подавав ніяких заяв до ЦВК про зняття себе з виборів. Тим більше ніяких заяв, ні в якого нотаріуса не посвідчував і ніколи цього робити не збирався.

Не дивлячись на це, 8 липня ЦВК скасувала мою реєстрацію на підставі цієї фіктивної заяви.

Кандидат Демчак Руслан Дмитрович впевнений, що подачу заяви ініціював від його імені інший кандидат - клон по округу 18, а саме - банкір і депутат БПП Демчак Руслан Євгенович.

Не зважаючи на те, що Законом «Про вибори» передбачена подача заяви про реєстрацію чи зняття кандидата  до ЦВК  ОСОБИСТО, і суд зобов'язаний визнати отриману ЦВК заяву, начебто від Демчака Руслана Дмитровича, не більше ніж фікцією.

"Не збираюся здаватися тільки тому, що у мене немає впливових друзів. На судовому засіданні касаційного суду появлюсь особисто і доведу свою правоту! ", - пише кандидат Демчак Руслан Дмитрович.

Дивуватися всьому цьому немає сенсу, адже всім відомо, що банкір і депутат від БПП Демчак Руслан Євгенович все життя займається брудними махінаціями, маніпуляціями і аферами! І в цьому досяг вершин майстерності!

 Але в цьому випадку можна отримати кримінальну справу і строк за фальсифікацію.

Коли версталось дане повідомлення, надійшла інсайдерська інформація, що КЛОНА Демчаку Руслану Євгеновичу на округ організувала група підтримки Мейдича Олега, який теж балотується по 18 округу від «Батьківщини» Ю.Тимошенко, але фінансується олігархом-латифундистом Косюком (Ладижинська птахофабрика).

Джерело:  vn.20minut.ua

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Руслан Демчак
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.