Вінницький бомонд перефарбовується у зелений

12 червня 2019, 15:19
Власник сторінки
1
119
Вінницький бомонд перефарбовується у зелений

Топова новина: команда потерпілого розгромну поразку Порошенка на Вінниччині буквально шокувала своїх прихильників.

Топова новина: команда потерпілого розгромну поразку Порошенка на Вінниччині буквально шокувала своїх прихильників. Після такого стало зрозуміло, що про поразку Порошенка на майбутніх парламентських виборах не знає хіба, що сам Порошенко. Яскраві прихильники його команди почали змінювати взуття буквальна на ходу. Ірина Борзова, яка йшла у Вінницьку міську раду від партії Гройсмана “Вінницька Європейська стратегія”, є подружкою вірних «ПСІВ» поваленого президента Порошенка братів Ткачуків та Людмили Станіславенко різко заявила про підтримку нового президента Зеленського. Правда сталося це лише після інавгурації  Володимира Олександровича. Тобто пані Ірина дочекалася, щоб «навєрняка», ну щоб не промахнутися, бо з чоловіком звикла бути лише при владі. Адже Сергія Борзова призначав на посаду заступника ДУСі (Державне Управління Справами Адміністрації Президента) сам Президент Порошенко! А вже тепер, на начальника ДУСі – нинішній Президент Зеленський - така собі картина маслом.

За дослідженнями програми «НАШІ ГРОШІ» до посади Порошенко за рахуноккоштів 1,5% військового збору придбав Борзову квартиру на Печерську.

Власниками квартири стали Сергій Борзов з дружиною і дітьми та його батьки. Забезпечена родина чиновника отримала квартиру в 190 кв.м. задарма. Також,  Мар’яна Мотрунич в телепрограмі «Наші гроші з Денисом Бігусом» (спільний проект громадської організації «ТОМ14» та каналу «24») з’ясувала, що Сергій Борзов до цього високого призначення  веселив Порошенка і заробляв жартами у складі команди КВН «Вінницькі Перці».

За 2015 рік Борзов отримав 400 тис грн. доходу, його дружина Ірина – майже мільйон. У задекларованій власності родини чиновника – земельна ділянка, будинок та квартира, комерційна нерухомість в окупованому Криму, Тойота Рав 4 та Мерседес Віто.

Бізнесом у сім’ї Борзових займається дружина Ірина. Вона є підприємцем та власником 49% корпоративних прав та бенефіціаром підприємства “Профіль-Н”. Це вказано в декларації Сергія Борзова.

Згідно з даними декларації, фірма зареєстрована в окупованому Криму та має ще одного співвласника – Барулю Наума Йосиповича, який є батьком Ірини Борзової. Також Баруля Наум Йосипович пов’язаний з іще 3 підприємствами в Судаку.

Зокрема він є директором ТОВ “Парус”. Ініціали одного з засновників підприємства повністю співпадають з ініціалами Синюка Анатолія Сергійовича, який внесений у базу Миротворця як особа, яку розшукує СБУ за підозрою у кримінальному правопорушенні за статтею  111 ч.1.- Державна зрада.

Згідно з відкритими даними з податкової служби Російської Федерації, Ірина Борзова перерєструвала на себе частку у бізнесі відповідно до вимог законодавства  Російської Федерації.

Ірина Борзова є також головою ГО «Розвиток. Розвиток», володіє мережею кафе «Смачний Їжак» та є співвласницею готелю в Судаку. Батько Сергія Борзова вже майже 20 років займається програмним забезпеченням, а також є у засновниках фірми, яка спеціалізується на технічному обслуговуванні автотранспорту.

Забезпеченість родини не завадила Борзовим отримати у власність квартиру на бульварі Лесі Українки в Києві. Комерційна вартість дарунку – понад 10 млн. грн.

Нову квартиру Борзов пояснив необхідністю перевезти до Києва своїх батьків: «І батьки мої тут, тому що я до першої до другої ночі на роботі. Я фізично не беру участі у вихованні дітей, тому що мене нема. Я вранці йду і ввечері приходжу, тому що знаєте специфіку нашої роботи, принаймні на сьогодення».

В квартиру вписали не лише голову ДУСі з дружиною, а й додали чотирьох родичів. Це дозволило збільшити площу отриманого житла. Юрист Анатолій Рибак-Сікорський зауважує, що норма розрахунку: 13,65 кв.м. жилої площі на одну людину. Однак навіть для шести осіб квартира у 190 квадратних метрів це перевищення усіх норм.

Перевищення метражу Сергій Борзов пояснив коротко: «То які квартири були, таку мені Порошенко і посприяв». 

За місяць після отримання квартири, дружина Борзова зареєструвала у власність BMW 2016 року випуску.Ринкова вартість такої машини близько 2 млн. грн.

Щоб не відставати від свого переможеного суперника, щось має подарувати Борзовим і президент Зеленський до посади керівника ДУСі.

Ще одна одіозна особистість із колишніх порошенківців Сергій Кармаліта. Лихі 90-ті повертаються? Із цим діячем пов’язано  багато резонансних епізодів починаючи з 90-х років: найгучніший – затримання УБОЗом з мішком на голові за підозрою в організації терактів у Вінниці. Так званої “справи маршруток”. А також підозра в участі у розбірках, вимаганні коштів у великих розмірах. Пан Сергій також відомий своєю участю на боці кримінальних авторитетів. У 2001 році він офіційно виступив на захист відомого кримінального авторитета Самвела, по кличці «Московський», який перебував у міжнародному розшуку.

Ніхто не чув про Сергія Кармаліту до інавгурації Володимира Зеленського, ні про його прихильність до команди Зе, ні про його роботу. І аж раптом як Макар із конопель… Отож, як кажуть, поразка завжди одинока, а у перемоги багато друзів. І вся свита бувшого поваленого царя Петра різко стала прихильниками Володимира Зеленського. Ціна цієї прихильності? Така ж як і для попередників – ЗРАДА!

Посилання на джерело: https://vn.20minut.ua/Vid-Chytachiv/vinnitskiy-bomond-perefarbovuetsya-u-zeleniy-10888917.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.