Сходка одіозних ексів у Немирові

08 липня 2019, 20:26
Власник сторінки
0
2214

Вчора побував на сходці під «прєдводітєльством» одіозного, та ще й вічно нетверезого Порошенка у Немирові.

Вчора побував на сходці під «прєдводітєльством» одіозного, та ще й вічно нетверезого Порошенка у Немирові. Зрєліще ще то, я вам скажу. Та я не про це. Зацепило сказане ексгарантом  щиросердне зізнання про не менш одіозного соратника, але вже з нашого 18 округу, Руслана Демчака, якого сам Петро обсипав такими епітетами, що аж до сліз:

- Руслан Демчак – моя сама довірена і найближча особа, перевірена часом, вогнем і водою (Ну да, тут ми не сумнівалися, не за карі ж «глазки» Петро Руслана від тюрми спас, відробив, певно, на славу)…

- Ми маємо разом із ним продовжити всі розпочаті справи (боюсь спитати, які? Війну? Дерибан? Корупцію? Знищення нації? Зубожіння? Чи відкриття ринку землі із правом продажу іноземцям? Так щоб одним махом розрахуватись нашою із вами землею перед міжнародними кредиторами, бо ж так вони вчиняли всі 5 років із нашими карпатськими лісами! Їм бідним ще не дали можливості завершити процес переселення усіх сільських жителів у міста, аби вивільнити 1,5 млн. га землі разом із хатами зубожілих селян, щоб погасити кредити перед Міжнародним валютним фондом!)…

- Ми маємо продовжити розпочаті реформи, кричав далі у «допінговій» агонії Порошенко (і знову ремарочка: медичну, яка набиває кармани фармацевтичному бізнесу і вбиває онкохворих дітей, бо жінка Демчака і Порошенка може купити собі щодня нову сумочку за 100 000 доларів, а мама збирає дитині по всьому світу на лікування, практично жебракуючи. ЇЇ поставили в такі рамки реформи Порошенка, вона не має захисту від держави, не може дозволити собі врятувати життя дитині, бо це їй не по карману!  Чи може освітню? Коли діти Демчака вчаться в Лондоні, а наші змушені їхати у Польщу на заробітки, бо не мають чим платити за навчання. Чи може про дороги віщав пан Порошенко, коли ями в коліна, а до райцентрів автобуси відмовляються їздити, бо колеса гублять?)

А Порошенко і  далі кричав про їх гарну співпрацю, і про те, що від свого шляху вони звертати не будуть! Ось такі реалії, дорогі виборці. Тому 21 липня добре подумайте, чи потрібна нам така права, перевірена і довірена рука Порошенка у Верховній Раді.


Джерело; 

Іван Печерський

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.