Мейдич не додав виборцям курятину видану Косюком

30 червня 2019, 21:26
Власник сторінки
0
64
Мейдич не додав виборцям курятину видану Косюком

Працівники Ладижинської птахофабрики Косюка повідомляють, що за наказом керівництва служби експорту частина бракованої продукції, у якій виявлені небезпечні для життя речовини, була передана Мейдичу.

Працівники Ладижинської птахофабрики Косюка повідомляють, що за наказом керівництва служби експорту частина бракованої продукції, у якій виявлені небезпечні для життя речовини (утилізація якої занадто дорого коштує): вміст антибіотиків у 100 разів вищий норми, м'ясо заражене хвороботворними бактеріями, перевищення вмісту трансгенних жирів, аміаку, солей амонію, які викликають рак та інші смертельно небезпечні хвороби, було передано для роздачі безкоштовно для жителів округу кандидату у народні депутати по 18 виборчому округу Олегу Мейдичу, а це 5 рефрижераторів курячих окороків. За це Олег Мейдич підписав угоду із Косюком – власником «Наша ряба» про входження у Верховній Раді України в його групу, яку має очолювати Кучер М.І. 
На даний час, зі слів працівників, самим Косюком дано розпорядження перевірити цільове використання наданої Мейдичу допомоги, так як за інформацією, що надходить із сіл від людей Олег Леонідович видає одному виборцю лише 2 кг курятини, а виділено йому на кожного – 7 кг. Тобто, виходить, що 3 рефрижератори окороків, які мали б роздати жителям Погребищенського, Немирівського та Оратівського районів Мейдич просто продав у власних  інтересах, не додавши кожній людині по 5 кг курятини.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.