Полонені російські десантники: “Мы пушечное мясо в Украине”

11 липня 2019, 15:11
Власник сторінки
Свободный корреспондент
0
93
Полонені російські десантники: “Мы пушечное мясо в Украине”

До рук волонтерів порапило відео , яке доводить участь у бойових діях та окупацію збройними силами РФ території України у 2014 році.

У відео потрапило опитування російського військовослужбовця, який разом з іншими учасниками війскового формування РФ після бойових дій під смт. Зеркальне Амвросієвського району Донецької області 25 серпня 2014 року були оточені спільною оперативною групою Збройних сил України та Служби безпеки України.
Росіянин у відео перебуваює у військовій формі та надає докази належності до збройних сил РФ, а також запевнює, що прямування на територію України приховувалося керівництвом їхнього підрозділу.
Оператор зйомки, український військовий, запитує у російського загарбника:
- Представтесь пожалуйста.
На що опитуваний відповів:
- Я гражданин Российской Федерации Мильчаков Иван Васильевич родился 27 июня 1995 года. Служу в г. Кострома, Российской Федерации, в\ч 71211, 331-ый парашютно-десантный полк 98-ой дивизии, звание – гвардии ефрейтор.
-    Вы знали что вы находитесь незаконно на территории Украины?
- Догадывался, но понял когда уже нас начали бомбить.
- А как попали на территорию Украины?
- Цель?
- Ничего не гворили. Просто сказали что совершаем марш 70 км, выход на 3 дня.
Після цього Мільчаков І.В. показав жетон військовослужбовця РФ (серії СУ та № 108012)
Потім російський віськовослужбовець додав, що за три дні до маршу дізнався, що у Ростові-на-Дону плануються батальйонно-тактичні навчання, а після того як заїхали на територію України – почався мінометний обстріл:
-    Мы даже не знали зачем мы едем. Мы ехали, заблудились, нас обстреляли с миномётов, а потом со стороны России по нам ещё «Град» лупанул.
-    Свои же?
-    Да.
Росіянин засудив дії політичного керівництва та збройних сил РФ, та звернувся до співвітчизників щоб ті не велися на інформаційну пропаганду по телебаченню і ЗМІ, а батькам побажав не допускати своїх дітей до участі у військових формуваннях на території РФ, бо їх використовують в «сліпу»:
-    Россияне всем нам пудрят мозги. На самом деле тут всё по-другому, не так как говорят по телевизору. Мы простые пацаны – как пушечное мясо едем сюда не зная зачем и почему?

Вказане відео є доказом окупації частини Донецької області, суверенної території України російськими загарбниками.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ФСБ,захват,Ростов-на-Дону,Ростов,десантники,окупація,русские оккупанты,АТО,российские десантники,вооруженные силы России,агрессия России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.