ДБАТИ ПРО ПЕНСІОНЕРІВ — НАШ ОБОВ'ЯЗОК

04 липня 2019, 23:36
Власник сторінки
Політик
0
110
ДБАТИ ПРО ПЕНСІОНЕРІВ — НАШ ОБОВ ЯЗОК
КРАСОВСЬКИЙ К.В. - кандидат у народні депутати України по 146 округу (м. Кременчук)

300-400 грн/місяць має отримати кожний пенсіонер. Я маю рішення щодо реалізації законопроекту “Про компенсацію витрат на проїзд пільговій категорії населення”.

Кожному пенсіонеру держава гарантує безоплатний проїзд у громадському транспорті. Але на практиці, пенсіонери не мають можливості реалізувати своє право у повному обсязі.

Люди поважного віку змушені понад годину стояти на зупинці, щоб один із водіїв маршруток, погодився перевезти їх безкоштовно.

"Пільгових" автобусів мало. 
Мені не стерпно дивитись, коли пенсіонери, відпрацювавши все життя на підприємствах, стоять на морозі, або під зливою, або палким сонцем в очікуванні транспорту. Не рідко доводилось платити за пенсіонера, аби водій перестав сперечатись з людиною похилого віку. Проте, глобально це питання, у межах міста не вирішити, адже на це може вплинути, виключно, ухвалення відповідного закону.

Я маю рішення щодо реалізації законопроекту “Про компенсацію витрат на проїзд пільговій категорії населення”. Цей закон передбачатиме додаткове щомісячне нарахування коштів на рахунок осіб пільгової категорії з розрахунком 50 поїздок за середньоринковими тарифами на проїзд в Україні, що становитиме 300-400 грн/місяць.

Ухвалення законопроекту, не лише захистить права і гідність пенсіонерів, але й стимулюватиме перевізників до оновлення транспортного парку.

На 40-му році життя, я маю економічну освіту та вагомий багаж знань у законотворчій діяльності, який здобув в Інституті законодавства при Верховній Раді України.

Рішення йти до парламенту вважаю відповідальним кроком, тому моя програма містить не гасла та обіцянки, що набрали загальної популярності серед багатьох політиків, а виключно, законодавчі ініціативи.

Головною функцією парламентаря є забезпечення потреб суспільства законодавчими актами, які ефективно працюватимуть на добробут, як кожного громадянина, так і держави в цілому.

Мені, як і вам набридло спостерігати за нардепами, які не виконують своїх прямих обов'язків. Більшість з них, приписують собі ремонти доріг та благоустрій на округах, проте, це заслуга місцевої та виконавчої влади, а не ледарів, які п'ять років, приховуючись за недоторканністю, проїдали державний бюджет.

Вважаю, кожен має займатися справою, яка припала до душі. Я законотворець і свій досвід хочу реалізувати на користь людей, тому потребую вашого кредиту довіри. Робитиму усе, аби ви пишались своїм вибором.

З повагою Кандидат у народні депутати від Кременчука — Костянтин КРАСОВСЬКИЙ

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кременчуг,Кремень (Кременчуг),Кременчук,вибори,парламентські вибори,позачергові вибори,Вибори народних депутатів України,вибори до Верховної Ради,#вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.