ЗДОРОВА МОЛОДЬ - СИЛЬНА ДЕРЖАВА

08 липня 2019, 00:00
Власник сторінки
Політик
0
51
ЗДОРОВА МОЛОДЬ - СИЛЬНА ДЕРЖАВА
КРАСОВСЬКИЙ К.В. - кандидат у народні депутати України по 146 округу (м. Кременчук)

Важливим фактором у спорті є фінансова мотивація спортсменів. Мало хто знає, але крім медалей, спортсменам потрібно правильно харчуватися, забезпечувати свої сім'ї та підтримувати себе в тонусі.

Всі ми любимо вболівати за наших чемпіонів та завжди пишаємося здобутками наших спортсменів. Особливо, коли вони привозять з міжнародних змагань медалі.

Багато молоді приділяють свій час спорту: ходять у спортивні гуртки, дитячо-юнацькі спортивні школи та інші секції спортивного спрямування.

Одночасно з прагненням молоді потрапити у великий спорт, існує чимало обмежень. Для участі у вищій лізі, спортсмени повинні тренуватися у приміщеннях, які мають відповідні критерії. Йдеться про спорудження спортивних комплексів, що мають бути розташовані не лише в обласних, але й районних центрах. Також, важливим фактором у спорті є фінансова мотивація спортсменів. Мало хто знає, але крім медалей, спортсменам потрібно правильно харчуватися, забезпечувати свої сім'ї та підтримувати себе в тонусі.

Одним із ключових пунктів передвиборчої програми є законопроект «Про популяризацію спорту». Закон передбачатиме будівництво спорткомплексів, фінансову мотивацію спортсменів за рахунок державного бюджету.

На 40-му році життя, я маю економічну освіту та вагомий багаж знань у законотворчій діяльності, який здобув в Інституті законодавства при Верховній Раді України. Рішення йти до парламенту вважаю відповідальним кроком, тому моя програма містить не гасла та обіцянки, що набрали загальної популярності серед багатьох політиків, а виключно законодавчі ініціативи. 

Головною функцією парламентаря є забезпечення потреб суспільства законодавчими актами, які ефективно працюватимуть на добробут, як кожного громадянина, так і держави в цілому.

Мені, як і вам, набридло спостерігати за нардепами, які не виконують своїх прямих обов'язків. Більшість з них, приписують собі ремонти доріг та благоустрій на округах, проте, це заслуга місцевої та виконавчої влади, а не ледарів, які п'ять років, приховуючись за недоторканністю, проїдали державний бюджет.

Вважаю, кожен має займатись справою, яка є по душі. Я законотворець і свій досвід хочу реалізувати на користь людей, тому потребую вашого кредиту довіри. Робитиму усе, аби ви пишались своїм вибором.

З повагою, Кандидат у народні депутати від Кременчука — Костянтин КРАСОВСЬКИЙ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: Спорт,Кременчуг,Кремень (Кременчуг),Кременчук,ХК Кременчуг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.