КОСТЯНТИН КРАСОВСЬКИЙ: МОЇ КРОКИ З ЗАХИСТУ КРЕМЕНЧУЦЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ

01 липня 2019, 17:08
Власник сторінки
Політик
0
99
КОСТЯНТИН КРАСОВСЬКИЙ: МОЇ КРОКИ З ЗАХИСТУ КРЕМЕНЧУЦЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
КРАСОВСЬКИЙ К.В. - кандидат у народні депутати України по 146 округу (м. Кременчук)

Нардепи приписують собі ремонти доріг та благоустрій на округах, проте, це заслуга місцевої і виконавчої влади, а не ледарів, які п'ять років, приховуючись за недаторканістю, проїдали державний бюджет

Що ми сьогодні спостерігаємо в Україні: низькі соціальні стандарти, трудову міграцію та падіння промисловості. Всі ці перелічені складовіпов`язанні з відсутністю державної програми щодо підтримки власного виробника. Власне виробництво - це створення робочих місць, перспективаекспорту кінцевого продукту, що позитивно впливає на ріст внутрішнього валового продукту (ВВП). У результаті країна отримує наповнення держбюджету та укріплення національної валюти.

Розвинути промисловість в Кременчуці, а також в Україні в цілому, допоможе реалізація мого законопроекту «Про пріоритети вітчизняного виробника в процедурі державних замовлень»Проект Законупередбачатиме привілеї вітчизняним виробникам у проходженні процедур держзамовлень. Також Закон матиме норму, що передбачатиме систему кредитування виробника за справедливими кредитними ставками. Закон матиме перехідні положення в інший мій законопроект «Про захист приватної власності фізичних та юридичних осіб». Розвиток промисловості, малого та середнього бізнесу є запорукою економічного розвитку держави та соціального ліфта для кожного громадянина.

На 40-му році життя, я маю економічну освіту та вагомий багаж знань у законотворчій діяльності, який здобув в Інституті законодавства при Верховній Раді України. Рішення йти до парламенту вважаю відповідальним кроком, тому моя програма містить не гасла та обіцянки, що набрали загальної популярності серед багатьох політиків, а виключно, з законодавчими ініціативами. Головною функцією парламентаря є забезпечення потреб суспільства законодавчими актами, які ефективно працюватимуть на добробут, як кожного громадянина, так і держави в цілому. 

У разі фіаско в законотворчій ініціативі, нардепи приписують собі ремонти доріг та благоустрій на округах, проте, це заслуга місцевої та виконавчої влади, а не ледарів, які п'ять років, приховуючись за недоторканністю, проїдали державний бюджет.


З повагою 

кандидат У народні депутати від Кременчука - Костянтин КРАСОВСЬКИЙ 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кременчуг,Кремень (Кременчуг),Кременчук,парламентські вибори,Вибори народних депутатів України
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.