ЗЕ-СЛУГА НАРОДУ Валерій Колюх: помічник газового олігарха, регіонала та кгбшника

04 липня 2019, 07:30
Власник сторінки
Член ГО "ПОСТУП", активіст, журналіст
0
494

Нова влада Зеленського, очевидно, зовсім не робить висновків з помилок минулих режимів та продовжує наступати на ті ж самі граблі

Ці граблі називаються «політична корупція» та продаж місць у списках та округах від поки що рейтингової партії «Слуга народу». У пресі вже з’являлась інформація, що серед цілком пристойних кандидатів затесались відверті сепаратисти, діти та коханки олігархів та просто дивні персонажі, які не мають мінімального життєвого досвіду. Як то кажуть - зі шкільної парти в народні депутати.

Одним з таких неоднозначних персонажів є Колюх Валерій Вікторович, якого команда Зеленського затвердила своїм кандидатом у народні депутати по 92 виборчому округу (Білоцерківський, Таращанський, Тетіївський, Ставищенський, Володарський та частина Сквирського районів).

Колюх Валерій працює викладачем національного університету ім. Т.Г. Шевченка і, безперечно, це повинно сподобатись виборцям, але на цьому позитивні моменти його біографії закінчуються.

Валерія Колюха важко назвати новим обличчям у політиці і точно вже не можна назвати самостійним політиком. Справа в тому, що він за останні 20 років зумів побувати помічником-консультантом відразу ТРЬОХ одіозних народних депутатів-регіоналів. І за дивним збігом, всі троє знаходяться у бігах за межами України.

Розпочав свій політичний шлях Валерій Колюх з роботи на одіозного соратника Януковича, куратора силового блоку і підозрюваного у вбивствах на Майдані Володимира Сівковича, який колись теж був народним депутатом по 92 округу та який публічно гордився тим, що проходив службу в лавах КДБ в Німеччині разом з Володимиром Путіним і який зараз знаходиться в Москві та є діючим співробітником ФСБ.

Далі, нове обличчя команди Зеленського Колюх, продовжив працювати на благо ще одного одіозного регіонала-втікача Володимира Олійника, який за інформацією Служби безпеки України, зараз знаходиться в Москві та є одним з фінансистів «ДНР – ЛНР». Зрозуміло, що це не відбувається без «даху» ФСБ. Сам Володимр Олійник є постійним учасником антиукраїнських передач на російських пропагандиських каналах та мріє не тільки повернутись в Україну, а й в українську політику.

Наступним етапом політичного мігрування Валерія Колюха була плідна робота на газового олігарха, регіонала Олександра Оніщенка, який після майдану зумів на короткий період налагодити контакти з Порошенко та навіть був посередником між Петром Олексійовичем Порошенко та Юлією Володимирівною Тимошенко. Мільярдні статки Оніщенко, справжнє прізвище якого Кадиров, зумів «заробити» на схемах перепродажу газу, який він купував по заниженим цінам у держави і перепродував вже по ринковим промисловим підприємствам. Не дивно, що сам Валерій Колюх є членом правління громадської спілки "УКРАЇНСЬКА НАФТОГАЗОВА АСОЦІАЦІЯ", яка активно відстоювала газові інтереси Оніщенка. З часом народний депутат Олександр Оніщенко та Президент Петро Порошенко щось не поділили, тому газовому магнату довелось тікати з України. Але Валерію Колюху втеча свого патрона не завадила продовжити залишатись його помічником консультантом та навіть отримувати за це заробітну плату у Верховній раді України. Це при тому, що Оніщенко по суті не виконував своїх обов’язків народного депутата.

Зараз, після зміни влади в Україні, команда Зеленського публічно заявляє, що намагається оновити владу, привести до Верховної ради України та Уряду нові обличчя. Тільки чомусь ці нові обличчя – це старі, зажрані морди, за яким стоять інтереси олігархів, які точно вранці не встають з думкою про Україну. Що чекати від такої команди «ЗЕ» у Верховній раді України можна навіть не гадати. Поки рейтинг Зеленського буде високий - вони всі будуть вірними прихильниками Президента. Та як тільки рейтинг почне падати (а враховуючи які персонажі бере собі в команду Зеленський, це неодмінно відбудеться), то й Колюхи і йому подібні помахають ручкою Володимиру Зеленському, бо вони служать не народу України, а своїм хазяїнам олігархам.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.