Поліцейські «проїдають» наші податки

20 червня 2019, 21:06
Власник сторінки
Член ГО "ПОСТУП", активіст, журналіст
0
360

ОСЬ ЯК ПРАЦЮЄ НАША ПОЛІЦІЯ ЗА НАШІ ПОДАТКИ

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков якого «хрєна» ти і досі сидиш в своєму кріслі!

Друга смерть дитини на тобі !
Голова Національної поліції України Сергій Князєв пиши заяву про відставку.

І все ж таки зрештою дайте офіційний коментар з приводу дій правоохоронних органів-чому якщо собака при обшуку насамперед повела до цього будинку, в якому тепер виявилось і був вбивця Дарини Лукяненко, не провела обшук, не звернула свою професійну увагу, і не взяла цей факт до уваги??!!!
Чому після шести днів пошуку поліція першочергово не здобула інформацію про те,що в селі є житель, який не одноразово чіплявся до малолітніх? 
Якщо ж цю інформацію надавали жителі села Іванівка, як пишуть в ЗМІ. Чому допити сусідів не були здійснені одразу? Невже б ця інформація не допомогла миттєво розшукати цей будинок??
Чому слідство так повільно працювало ??!
Версію, що вбивця односельчанин взагалі не розглядалася???!!!
Чому батьки, діти в Україні повинні жити в страху за життя???!!!
Як працює ваша поліція???!!!
Ви осознаєте що тепер на вас частина відповідальності за смерть невинного янголятка, за невчасну, неорганізовану роботу????!!!

Авакова та Князєва у відставку !  При цьому посадити цих людей треба на нари за непрофесійну рефору поліції. Поліція й досі це стара радянська міліція!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Арсен Аваков,конфликт Авакова и Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.