Україна має бути правовою державою не лише на папері!

19 червня 2019, 15:54
Власник сторінки
Народний депутат України
1
123

Сьогодні в Старобільску, Луганської області суд в черговий, 18 раз залишив під вартою Єфремова О.С.

Сьогодні в Старобільску, Луганської області суд в черговий, 18 раз залишив під вартою Єфремова О.С., не прийнявши до уваги відсутність небезпеки порушення процесуальних обов`язків з боку обвинувачуваного та готовність трьох народних депутатів взяти його на поруки. Принцип верховенства права, практика ЄСПЛ, погіршення стану здоров’я, спричинене неімовірною спекою в камері не стали достатнім аргументом для суддів. І це не зважаючи на відкликання значної кількості матеріалів справи стороною обвинувачення та очевидний політичний підтекст цього процесу. 


Мужня та принципова поведінка Єфремова і сильна мотивація його довести свою невинуватість в поєднанні з відданою працею команди одних з кращих в країні адвокатів не залишає сумнівів в перемозі права над політикою. І сьогодні, коли суспільний запит на справедливість і неупередженість судової системи є пріорітетом для України подібна практика має залишитися в минулому. 


Ми будемо докладати всіх зусиль, щоб Україна була правовою державою не лише на папері, але і в повсякденному житті кожного громадянина. Саме це привело в політику багатьох правозахисників, до яких я відношу і себе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,народний депутат,Єфремов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.