Віктор Медведчук своє отримає вже до кінця серпня

16 червня 2019, 10:05
Власник сторінки
0
159

Так само сподіваюся на те, що в Росії знайдеться патріот, який зупинить поступ Путіна до ядерного знищення планети Земля.

       А це навіть добре, що лідер “русского міра” в Україні стане народним депутатом. Медведчук на собі відчує, що таке дія прямої демократії. При цьому жоден адвокат йому не допоможе, як не допоміг він сам свого часу політ- і просто в’язням.

Дію прямої демократії на собі відчув Нестор Шуфрич. Але в нього, на відміну від Медведчука, хоч нема ідеї, зате є характер. Медведчук же боягуз за своєю природою, як і його кум Путін. Тому Шуфрич уперто йшов на те, щоби йому знову розквасили обличчя, а перше боксування Медведчука може призвести до того, що той більше не з’явиться в стінах парламенту. Навіть введення посад приставів, чи як їх там назвуть, не розв’яже проблеми.

Сподіваюсь, що у новому складі Верховної Ради знайдеться бодай десяток порядних людей, які зупинять поступ Медведчука до узурпації влади й нав’язування Україні російського плану капітуляції. Мова навіть не про націоналістів, які в більшості своїй до парламенту не потраплять. Мова саме про відчуття справедливості.

За великим рахунком, Медведчук повинен сидіти. Навіть не за пропаганду в Україні ідей “русского міра”. Всі слова й дії Медведчука скеровані на знищення незалежності України. Але ж хто його посадить? Він же пам’ятник. Пам’ятник “русскому міру” в Україні.

Одна російська поетеса колись написала: “Добро должно быть с кулаками”. Я проти мордобою, але дію прямої демократії ніхто від народу, єдиного джерела влади, не відбирав.

Так само сподіваюся на те, що в Росії знайдеться патріот, який зупинить поступ Путіна до ядерного знищення планети Земля. І нехай потім верещать ті, хто вважатиме це недемократичним. Демократичне все, що веде до нашого виживання. Це повинні затямити медведчуки й путіни.

 

Анатолій ВЛАСЮК

16 червня 2019 року    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.