Презерватив Дмитра Співака

15 червня 2019, 09:41
Власник сторінки
0
63

Співак ще довго фонтануватиме ідеями, допоки ватна психологія стане непопулярною в Україні.

Одеський ватник, а за сумісництвом ведучий телеканалу Ньюзван Дмитро Співак прагне потрапити до Книги рекордів Гінесса. Ще б пак! Щойно став 33-им прохідним номером у списку “Слуги народу”, побував на партійному з’їзді – і вже відмовився від мандату.

Основною причиною Співак назвав цькування родичів з боку патріотів і активістів. Ну, не подобається йому український вимір не в інтерпретації Медведчука. Можна подумати, що його раніше не цькували за ватне анти-українство.

Думаю, Співака врозумили з інших причин. Насамперед зіграли на зарплаті нардепа. Його колега з 1+1 Іванов, якому також пропонували стати нардепом від “Слуги народу”, відмовився, щиро зізнавшись, що на телеканалі заробляє набагато більше.

Співака злякала роль слухняного виконавця у команді “Слуги народу”. На з’їзді він відчув себе одним із багатьох. Слова йому ніхто не давав, а треба було мовчки голосувати за прийняті колгоспом рішення. На телебаченні ж Співак – цар, Бог і герой в одній особі, хизується буцімто своїм чорним гумором, хоча насправді є пародією на Жванецького. Аналітичні здібності – на рівні ОБС (одна бабка сказала). Ватне мислення й агресивність не дозволяють професійно досліджувати проблему.

Розумні люди підказали Співаку, що Зеленський не йде в потрібному напрямку. Коли за нього голосували, сподівалися, що він робитиме зовсім інше. Тому зараз у Співака і в подібних йому з’являється шанс публічно коректувати дії та бездіяльність Зеленського з точки зору ватної ідеології, що на практиці означає антиукраїнськість і дотичність до ідей “русского міра”, – і все це для того, щоби потім, десь після ста днів президентства, з розумним виглядом кивати головою: мовляв, я ж попереджував!

Але найтрагікомічніше в цій ситуації те, що Співак усерйоз думає про створення власної політичної сили. А чому б ні? Невтілені в життя амбіції вимагають пригод не лише на голову, а й на те місце, звідки ноги ростуть.

І тут як пароплав назвеш, так він тобі й попливе. Пропоную назву партії: Презерватив Дмитра Співака. Він же сказав, що буде “прєдохранітєлєм” (запобіжником), щоби Зеленський не зробив щось не те. Ось таким запобіжником і є презерватив. Правда він “прєдохраняє” від народження нового, але в ньому закладене слово “резерв”. У Співака в голові є ще чимало вигадок, як урізноманітнити наше життя на догоду ватникам, що збираються побудувати в Україні бліду копію Росії. Це вам не якісь там “Голос” Вакарчука чи “шльопки” Полякової.

Співак ще довго фонтануватиме ідеями, допоки ватна психологія стане непопулярною в Україні. А зараз на наївності людей можна заробляти мільйони, щоби забезпечити собі старість десь за порєбріком в Ізраїлі.

 

Анатолій ВЛАСЮК

14 червня 2019 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.