Киваманія-2

10 червня 2019, 19:22
Власник сторінки
0
27

Киву використовуватимуть доти, доки це буде потрібно тим, хто ним маніпулює.

            У своїй першій статті про Іллю Киву я писав, що після президентських перегонів його більше не запрошуватимуть на політичні ток-шоу на телеканалах Ньюзван, 112 і “Наш”. Помилився.

Медведчук-Рабіновіч-Бойко помітили руйнівну силу Іллі Киви, яку він демонстрував стосовно Петра Порошенка, і запросили балотуватися в нардепи від своєї партії. Щоправда 31-ий номер може стати непрохідним. Кива й далі є частим гостем на телебаченні.

За останні п’ять років наш двічі контужений трибун пройшов цікавий, якщо не сказати більше, шлях. У складі міліцейського батальйону Кива воював із російським агресором. Очолював один із підрозділів “Правого сектору”. Став лідером Соціалістичної партії. Тепер іде в депутати від партії, яка не визнає Росію агресором і хоче домовитися з Кремлем, що фактично означатиме капітуляцію України.

Хамелеонство Киви можна пояснити двома причинами.

Ті, хто нині смикає ним за мотузочки, знають про Киву таке, оприлюднення чого він боїться.

Або в нього патологічна жадоба до влади, що він готовий і з лисим Лихим домовитись.

Не виключено, що ці дві причини об’єднались у гримучу суміш. Киву використовуватимуть доти, доки це буде потрібно тим, хто ним маніпулює.

Але в іншому висновку щодо Киви я, мабуть, не помилився. Його використають і викинуть. Ну, про презерватив ви вже читали.

 

Анатолій ВЛАСЮК

10 червня 2019 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.