Гордон виніс вирок Медведчуку, “русскому міру” і свободі слова

17 травня 2019, 17:59
Власник сторінки
0
92

ВЗАГАЛІ СВОБОДА СЛОВА ТА ІДЕЇ “РУССКОГО МІРА” – РЕЧІ НЕСУМІСНІ.

      16-го травня в прямому ефірі 112-го Дмитро Гордон заявив, що йде з цього телеканалу та Ньюзван. Причина? “Багато Медведчука”.

Як відомо, кум Путіна є власником 112-го. Медведчук проповідує ідеї “русского міра”, ворожі Україні.

Грошей від Медведчука Гордон не бере, але знайомі запитують, чи не соромно йому працювати на цьому телеканалі?

Українцеві повинно бути соромно працювати на 112-ому і Ньюзван. Ідеї “русского міра”, які червоною ниткою пронизують ці телеканали, є не просто ворожі Україні. Вони загрожують нашій незалежності, національній безпеці, існуванню українства.

Даремно журналісти, які обслуговують 112-ий і Ньюзван, тішать себе ілюзією, ніби вони сповідують свободу слова, є об’єктивними, незаангажованими, подають виважену інформацію, а в їхніх студіях виступають люди з різними, часом полярними поглядами. Все нівелюється розгнузданою пропагандою ідей “русского міра”. ВЗАГАЛІ СВОБОДА СЛОВА ТА ІДЕЇ “РУССКОГО МІРА” – РЕЧІ НЕСУМІСНІ.

Даремно політики різних калібрів і поглядів тішать себе ілюзіями, ніби можуть донести глядачам свої погляди. Все це нівелюється розгнузданою пропагандою ідей “русского міра”, специфічним підбором глядачів у студіях, які плескають за командою, “потрібним” голосуванням, що відображає особливості аудиторій цих телеканалів.

ЗА ВЕЛИКИМ РАХУНКОМ, 112-ИЙ І НЬЮЗВАН – ЦЕ КАЛЬКИ РОСІЙСЬКИХ ПРОПАГАНДИСТСЬКИХ ТЕЛЕКАНАЛІВ. І справа не в соромі Гордона, а в тому як П’ЯТА КОЛОНА ЗСЕРЕДИНИ РУЙНУЄ УКРАЇНУ.

Вслід за Дмитром Гордоном із цих телеканалів також пішла Олеся Бацман.

 

Анатолій ВЛАСЮК

17 травня 2019 року 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.