Ківаманія

15 травня 2019, 19:41
Власник сторінки
0
36

Ківа з його сталінсько-совковим мисленням стане непотрібним, навіть приноситиме шкоду тим, хто нині смикає його за ниточки.

            Коли не увімкнеш телевізор – на всіх каналах Ківа.

Ілля Ківа. Лідер Соціалістичної партії України. Він має таке ж відношення до соціалізму, як морська свинка до моря.

Ось Олександр Мороз хоч номінально був соціалістом. Я взяв інтерв’ю в тодішнього Голови Верховної Ради. Він цілком серйозно вважав Івана Франка соціалістом. Ми тоді говорили про ставлення Каменяра до земельного питання. Пізніше Франка приватизували буцімто соціал-демократи Віктора Медведчука. Тепер кумові Путіна поет не потрібен, бо з’ясувалося, що той проповідував націоналістичні ідеї. Не потрібен Франко і Ківі, який просто його не читав.

Ківа – одновідсотковий кандидат у президенти. Його партія не має жодного шансу потрапити до Верховної Ради України.

Тож навіщо Ківу крутять денно і нощно? У нього одна місія – “мочити” Порошенка.

Хто не знає, Ківа – голова поліцейської профспілки. Має службову машину, персонального водія й охорону. “Мочити” Порошенка мав би буцімто нейтральний на виборах Аваков, але переклав усе на плечі Ківи.

А той навіть не здогадується, що його зірковий час закінчується разом із інавгурацією Зеленського. Ну, за інерцією крутитимуть Ківу на телебаченні ще може тиждень-другий після. І все. Ківа з його сталінсько-совковим мисленням стане непотрібним, навіть приноситиме шкоду тим, хто нині смикає його за ниточки. Так завжди поступають з використаними презервативами.

Мені навіть не шкода Ківи. Є люди, яких використовують всліпу, часто без їхнього бажання. Ківа ж належить до тих, які хочуть, щоби їх використовували, як змивний бачок, бо мають шанс насолодитися грішми й овацією глядачів, які плескають за командою.

 

Анатолій ВЛАСЮК

15 травня 2019 року 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.