Під час дебатів з’ясується справжня національність Зеленського

18 квітня 2019, 09:43
Власник сторінки
0
61

Цікаво, що багато з тих, хто кидався на Вальцмана за його жидівство, без тіні сумніву голосуватимуть у неділю за Зеленського.

Під час дебатів з’ясується справжня національність Зеленського

 

Як на мене, дебати між кандидатами в президенти не відбудуться. Якщо Порошенко і Зеленський пересічуться на якомусь майданчику і навіть потиснуть один одному руки, що малоймовірно, то сутичка між ними нагадуватиме шоу, а не дебати у традиційному розумінні цього слова. А ось на обумовлені законом дебати, які мають відбутися на Суспільному, Зеленський точно не з’явиться.

Буцімто дебати на “Олімпійському” розпочнуться о 17-ій годині розігрівом публіки. Людям обіцяно безкоштовні квитки до фан-зони. А через дві години мали би розпочатись так звані дебати, якщо Порошенко традиційно не запізниться – через необхідність вжиття заходів безпеки щодо його персони або з іншої причини, про що зараз скажу.

І тут розпочинається найцікавіше. На 19 квітня припадає початок єврейського свята Песах. Відсилаю вас до Вікіпедії, щоби ви для себе з’ясували, чим воно відрізняється від християнської Пасхи. За древньоюдейськими звичаями цього дня євреям заборонено працювати. Якщо Зеленський дотримується норм і приписів предків, то про жодний стадіон 19 квітня не мало би бути мови.

Після заходу сонця цього дня єврейська сім’я збирається разом і споживає традиційну їжу, опис якої ви теж можете знайти у Вікіпедії. Якщо не станеться форс-мажорних обставин на кшталт землетрусу чи падіння метеориту на стадіон “Олімпійський”, то захід сонця 19 квітня має відбутись о 19 годині 58 хвилин. Іншими словами, у Зеленського теоретично буде менше години, щоби довести свою належність до юдейського племені. А враховуючи поправки з боку Порошенка, часу взагалі залишиться обмаль.

Великим поборником справжньої єврейськості є російський пропагандист Володимир Соловйов. На днях він заявив, що Порошенко – не єврей. Цікаво, що багато з тих, хто кидався на Вальцмана за його жидівство, без тіні сумніву голосуватимуть у неділю за Зеленського. Чи справді Зеленський належить до євреїв, за визначенням Соловйова, почуємо у день виборів, зважаючи на поведінку кандидата в президенти на стадіоні з точки зору дотримання юдейських норм поведінки, бо по суботах, за тими ж єврейськими традиціями, у російських пропагандистів цієї древньої національності вихідний.

 

Анатолій ВЛАСЮК

17 квітня 2019 року 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.