Через рік після інавгурації-2…

16 квітня 2019, 15:06
Власник сторінки
0
37

Пенсійний вік в Україні знизили до 55 років у чоловіків і до 50 років у жінок.

            В Україні зародився жіночий рух “Вова, хочу від тебе дитину!”.

Сімнадцять українок і дві француженки зізналися, що мають позашлюбних дітей від Зеленського.

Прем’єр-міністр України Валерій Хорошковський надіслав листа Голові Верховної Ради України Вікторові Медведчуку, в якому запропонував безкоштовно надавати газ населенню. На черговому пленарному засіданні мають розглянути це питання. Категорично проти такого кроку уряду виступила Юлія Тимошенко, яка постійно проживає у Монако: “Я обіцяла вдвічі знизити ціну на газ, але ж не безкоштовно!”. Натомість голова Полтавської облдержадміністрації Каплін, який балотувався в президенти й обіцяв знизити ціну на газ вчетверо, рішуче підтримав дії уряду і закликав парламент піти на такий крок. По всій країні відбуваються мітинги з вимогою надати населенню безкоштовний газ.

Французька поліція заявила, що після відвідування Зеленським Собору Паризької Богоматері жодного “бичка” не виявили, а знайшли лише шприц.

Уряд Польщі заявив про видворення за межі країни останнього українського заробітчанина, який у соціальних мережах підтримував Зеленського. “Нам своїх зеленських не потрібно”, – прокоментували у заяві.

Кривий Ріг перейменували на Зеленський.

Повноважний представник Володимира Путіна у Донбаському федеральному окрузі Росії Віктор Янукович повідомив про перейменування головної вулиці Донецька імені Артема на вулицю Зеленського.

На прохання Зеленського Путін розмістив у Львові Псковську десантно-штурмову бригаду на випадок агресії НАТО з боку Польщі.

На Закарпатті з’явилися ввічливі зелені чоловічки з наліпками, на яких зображене обличчя Зеленського. Вони виступають за приєднання цієї української області до Угорщини.

Вийшла тринадцята серія серіалу “Слуга народу”, в якій Володимир Зеленський зіграв головну роль президента Голобородька. В ній наш герой очолив спротив землян проти нашестя інакшепланетян.

Медикам вдалося збільшити зріст Зеленського зі 166 до 175 сантиметрів. Жінок цікавили інші інтимні подробиці, але їм відповіли, що ця інформація носить закритий характер і належить до державної таємниці.

Коломойський із Харківської колонії написав листа Зеленському з проханням про помилування.

Переможницею всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків “Моє майбутнє” випадково стала донька Зеленського.

Пенсійний вік в Україні знизили до 55 років у чоловіків і до 50 років у жінок.

Молодим сім’ям почали видавати кредити на придбання житла терміном на сорок років з одним відсотком річних.

До фракції “Зе!” у Верховній Раді України в повному складі перейшли народні депутати від Радикальної партії на чолі з Ляшком.

Православній Церкві України на чолі з Єпіфанієм дозволили мати лише по одному храму на території кожної області.

Опозиційні засоби масової інформації повідомили, буцімто за рік статки Володимира Зеленського зросли у 82 рази, але це виявилося фейком.

Під час зустрічі з Путіним у Москві Зеленський заявив, що не стане перед ним на коліна з проханням повернути Крим. Якщо Росія хоче, нехай залишає півострів собі.

“Квартал-95” став лауреатом Шевченківської премії.

 

Анатолій ВЛАСЮК

16 квітня 2019 року 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.