Через рік після інавгурації…

14 квітня 2019, 11:00
Власник сторінки
0
53

Володимир Зеленський перестав вчити українську мову.

Через рік після інавгурації…

 

Вчителі почали отримувати щомісяця по чотири тисячі доларів. Щоправда, долар став по вісім гривень, як за Януковича, але то таке.

Коломойського посадили у ту ж камеру в’язниці під Харковом, у якій відбувала покарання Тимошенко. У нього до бюджету вилучили 82 мільярди доларів. Це дало змогу Україні розрахуватися зі всіма боргами і попрощатися з Міжнародним валютним фондом.

Мінімальна зарплата зросла до 25 тисяч гривень, а мінімальна пенсія – до 15 тисяч гривень.

Із заробітків до України повернулася два мільйони триста сімнадцять тисяч вісімсот сорок одна особа. Для них збудовано шістнадцять тисяч триста дванадцять підприємств.

Знято заборону для російських акторів і співаків відвідувати Україну. Пройшли всеукраїнські гастролі Таїсії Повалій та Ані Лорак. На їхніх концертах у Києві побував Володимир Зеленський з дружиною.

“Квартал-95” відспівав на корпоративах у Ростові-на-Дону та Москві з нагоди днів народження Віктора Януковича та Володимира Путіна. У них у вільний від президентської роботи час взяв участь і Володимир Зеленський

Російська мова на законодавчому рівні була визнана другою державною мовою.

Школи з українською мовою навчання почали масово переходити на російську.

У Женеві Інтерпол затримав Ахметова і Пінчука. Вирішується питання про їхню екстрадицію до України. Вкрадені в українців кошти будуть перераховані до бюджету.

У Донбаському федеральному округу Росії пройшли вибори до місцевих органів влади. На них запросили спостерігачів із України.

Володимир Зеленський виступив із заявою на “5 каналі”. Він, зокрема, сказав, що залишилася невиконаною одна його передвиборча обіцянка, але Порошенка шукають.

За рік після перемоги Володимира Зеленського збудовано 98 нових в’язниць, до яких посадили корупціонерів і порохоботів.

За ініціативою Олега Ляшка, Верховна Рада прийняла закон про відрубування рук корупціонерам.

У результаті проведеного референдуму лише 38 відсотків тих, хто взяв участь у голосуванні, висловились за приєднання до Євросоюзу, а тих, хто захотів до НАТО, виявилося ще менше – 27 відсотків.

Володимир Путін запросив Україну до Євразійського Союзу. Володимир Зеленський з радістю прийняв це запрошення.

З нагоди річниці перемоги на президентських виборах випущена ювілейна медаль “Зе!”, яку вручатимуть активістам команди Зеленського, що найбільше долучилися до цього.

За згадування про Майдан і Революцію гідності передбачена кримінальна відповідальність.

Замість Національної гвардії тепер президента охороняють Національні дружини.

Військові, які проголосували за Зеленського, були зняті з лінії розмежування. В тилу їх підвищили у званні і дали хлібні посади.

Одній із центральних вулиць Києва дали ім’я Жириновського як головного ідеолога дружби між Україною та Росією.

Понад дванадцять мільйонів українців влітку відпочили у Криму.

Володимир Зеленський перестав вчити українську мову.

Кримські татари виїхали до Туреччини. Їхня проблема була розв’язана.

Володимир Путін і Володимир Зеленський тепер кажуть: “Мій друг Вова”.

Провідним акторам “Кварталу-95” присвоїли звання народних артистів Росії та України.

На єдиному опозиційному телеканалі Ньюзван повідомили про секретні переговори між Путіним, Лукашенком і Зеленським про об’єднання Росії, Білорусі та України в єдину союзну республіку під назвою РУБ(ль). Вибори союзного президента відбудуться у 2024 році. Єдиним кандидатом висунуть Путіна. В адміністрації Зеленського заявили, що ця інформація опозиціонерів не відповідає дійсності, а тому телеканал за рішенням Нацради закриють.

 

(Далі буде)

 

Анатолій ВЛАСЮК

14 квітня 2019 року 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.