Заробітчани Зеленського

12 квітня 2019, 18:35
Власник сторінки
0
87

Воля або ковбаса – одвічний вибір тих українців, які не відчувають себе нацією, а лише населенням.

        Провів опитування серед десяти знайомих-заробітчан, які працюють у країнах Європи. Вони приїдуть додому ближче до католицької Пасхи, якраз на другий тур президентських виборів. Троє з них сказали, що не підуть голосувати, п’ятеро віддадуть свої голоси Зеленському, двоє – Порошенку

Ще Яценюк обіцяв повернути заробітчан додому. Щось подібне каже Зеленський. Дай Боже нашому теляті та й вовка з’їсти!

Але я про інших заробітчан – заробітчан Зеленського. Знайшлися вони серед колишніх урядовців. Одному з них навіть пообіцяли посаду міністра закордонних справ у майбутній команді Зеленського. Міністр внутрішніх справ Аваков під приводом захисту виборів від фальсифікацій  відверто симпатизує Зеленському. Побачимо ще багато перебіжчиків із команди Порошенка. П’ять років вони вірно служили йому. Але чи працювали на державу? Ще є окрема категорія заробітчан Зеленського – ті, що втекли до Москви. Вони хочуть повернутися, щоби відомстити українцям за Майдан і Революцію гідності.

Я можу зрозуміти, але не співчуваю симпатикам Зеленського на місцях. Вони повірили у трагічні обіцянки коміка. Зміни будуть, але не ті, на які вони сподівалися, зважаючи як потужно обсіли майбутнього президента не лише колишні регіонали, а й активні прихильники “русского  міра”. Наївно сподіватися, що вони не пов’яжуть Зеленського по руках і ногах.

Обіцянки покращити життя можуть закінчитися поступками Росії в обмеженні нашої державності. Воля або ковбаса – одвічний вибір тих українців, які не відчувають себе нацією, а лише населенням. 

 

Анатолій ВЛАСЮК

12 квітня 2019 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.