Чому багато галичан голосуватиме за Зеленського?

11 квітня 2019, 14:05
Власник сторінки
0
55

Українська нація вкотре стала заручницею населення. Містика козацького духу зійшлася у двобої зі шматом гнилої ковбаси.

У першому турі Порошенко отримав більшість на Галичині. В другому турі голосів буде ще більше.

Однак чимало галичан голосуватимуть за Зеленського. Чому? Бо вони голосуватимуть не стільки за Зеленського, скільки проти Порошенка.

Цьому сприяла кампанія декількох лідерів президентських перегонів. Тимошенко, Гриценко, Смєшко, Ляшко агітували не стільки за свої плюси, скільки зосереджували увагу на мінусах Порошенка.

Приклала руку й московська пропаганда, до розповсюдження брехні якої долучилися не тільки п’ята колона, а й корисні ідіоти.

Характерний приклад: Порошенко буцімто збільшив свої статки у 82 рази. Отже, якщо, за даними журналу Форбс, у нього був мільярд доларів, то тепер мало би бути 82 мільярди, тобто у списку світових мільярдерів він би мав бути третім, відразу після Гейтса, у якого 84 мільярди. І ніхто не пояснить довірливому виборцю, що це брехня, маніпуляція фактами.

Філософія збідованого галичанина проста: я збіднів за Порошенка, бо колись долар був по 8 гривень. Проти цього не попреш – та й       не треба. Коли ти опинився в полоні брехні і не любиш, а то й ненавидиш Порошенка, жодні його плюси тебе не переконають.

Так само галичани сліпо не бачать мінусів Зеленського. Це своєрідний синдром Сталіна. Росіянам розкрили вже стільки архівів про злочини диктатора, а вони все одно вважають його великим державним діячем.

Цікавою є позиція багатьох галицьких націоналістів. У другому турі вони голосуватимуть за … Кошулинського. І якщо минулого року соціологи прогнозували потрапляння “Свободи” до парламенту, то тепер навряд чи робитимуть це.

Українська нація вкотре стала заручницею населення. І вже не має значення, був ти на Майдані, брав участь у Революції гідності чи АТО, чи вважаєш себе націоналістом. Містика козацького духу зійшлася у двобої зі шматом гнилої ковбаси.

Я не демонізую Зеленського. Він відхрещуватиметься від “русского міра”, але прихильники цієї людиноненависницької ідеології міцно триматимуть його в кремлівських рукавицях.

Але Бог добрий. Випробування зміцнюють націю. Українська Революція, про перспективи якої говорив Степан Бандера, змете московську нечисть.

Все буде Україна!

 

Анатолій ВЛАСЮК

11 квітня 2019 року  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.