Шекспір про Зеленського

07 квітня 2019, 11:23
Власник сторінки
0
72

Схоже, великий трагік передбачив політичну долю нікчемного коміка.

            Порошенко помилився, коли сказав, що Зеленський – маріонетка Коломойського. Все занадто глибше, і ми спостерігаємо за трагедією, яку розігрують на наших очах. Олігарх-утікач – лише дуже жадібна людина, а проект знищення української державності під кодовою назвою “Комік” виник не в ніч з 31 грудня 2018 року на 1 січня 2019-го, коли Зеленський оголосив про свій похід за президентською булавою, а значно раніше. Так само ідея відторгнення Криму з’явилася не після Майдану, а задовго до цього.

Жириновський, у якого на язику те, що думає Путін, озвучив плани Росії щодо України, Коломойського і Зеленського. За його словами, Москва просто поверне Коломойському гроші, які він втратив в Україні, а Зеленський слухняно виконуватиме всі команди Кремля в президентському кабінеті. В кінцевому результаті одкровення Жириновського звелися до того, що мова йде про створення на території України так званої Новоросії. Здавалося, цей проект давно забуто. З’ясовується, що ні. Заради цього вони навіть готові давати українцям безкоштовний газ.

У команді Зеленського працюють політтехнологи не лише з Партії регіонів, а й із Росії. До них долучилися ті, хто зі зброєю в руках активно протистояв Революції гідності. Скажімо, в оточенні Зеленського з’явився керівник Харківського Анти-майдану, якого засудили за антиукраїнську діяльність, а минулого року звільнили.

Кров Зеленський здавав у “Євролабі”, Пальчевського, колишнього російського розвідника, а нині доларового мільйонера, який має паспорти України та Росії й активно агітує за людину, що вляпалась в історію з прізвиськом Сцикун, на антиукраїнських телеканалах Ньюзван, “Наш” і 112.

Щодня у засобах масової інформації спливають нові факти причетності антиукраїнських сил до передвиборчої кампанії Зеленського. Це все є у відкритому доступі. Проте, здається, нашим людям пороблено – особливо тим, хто ненавидить Порошенка, вірячи в той бруд, який виплескують на нього. Скажімо, спростували фейк, що нібито Порошенко за рік збагатів у 82 рази, як з’являється новий – у 95. І пишуть: майже у сто разів. Це як у тому анекдоті, коли чоловікові сказали, що його донька повія, а він змушений виправдовуватися, бо в нього нема доньки, а сини, але поголос пішов, і правда вже нікому не потрібна.

Соціологи склали портрет виборця Зеленського. В основному це молоді люди віком від 18 до 30 років і жінки. Саме на них скерована основна агітація проти Порошенка. До другого туру переманюватимуть на свій бік виборців Тимошенко. А це пенсіонери і сільські мешканці. На політичних ток-шоу і навіть на розважальних програмах російських телеканалів відкрито агітують за Зеленського, даючи зрозуміти виборцям Бойка, за кого голосувати. Лише здоровий глузд українця може протистояти цьому. Мова зараз не про Порошенка, а про Україну, яку хочуть зробити блідою копією Росії.

410 років тому вперше поставили п’єсу Шекспіра “Гамлет, принц данський”. Там є такі слова: “Людина невичерпної винахідливості в дотепах, з винятковою фантазією… А тепер це сама бридота. Мене нудить, коли я дивлюся на нього… Де тепер твої жарти? Твоє вистрибування? Твої пісеньки? Спалахи веселощів, від яких усі за столом, бувало, покотом лягали з реготу?” (переклад Г. Кочура).

Схоже, великий трагік передбачив політичну долю нікчемного коміка.

 

Анатолій ВЛАСЮК

6 квітня 2019 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.