Оптимісти вмирають останніми

05 квітня 2019, 19:51
Власник сторінки
0
53

Все так не буде - буде ще гірше

“Все так не буде”, – кажу тим, хто переймається можливою перемогою Зеленського на президентських виборах. І оптимістично додаю: “Буде ще гірше”.

Кожний п’ятий проголосував за Зеленського. Після другого туру це може бути кожний третій. Тих, хто проти нього, – більшість. Але агресивна меншість Зеленського встановлюватиме свої порядки, ліплячи Україну за своїм образом і подобою.

Йду вулицею, їду автобусом, заходжу в магазин. Знайомі все обличчя. Шукаю того третього-п’ятого, який проголосував за Зеленського. І не знаходжу. Я жив з ними поруч і не підозрював, що насправді вони мислять категоріями “шмату гнилої ковбаси”.

Зараз багато хто вимагає вибачень від Зеленського за паплюження України. Але ж вибачення просить той, хто зрозумів свою помилку і покаявся. Ви справді вірите, що Зеленський допустив помилку? Він так мислить і каятися за це не здатний.

Я не вірю, що за президентства Зеленського ми заживемо краще. Просто замість одних олігархів Україною керуватимуть інші. Але навіть якщо вчителі щомісяця отримуватимуть по чотири тисячі доларів, українського в Україні стане значно менше.

Знайомий каже, що зараз треба вигнати Порошенка, а якщо Зеленський не впорається, то виженуть і його. Боюсь, що після Януковича це смертельно небезпечні експерименти для України.

Після першого туру мені вдалося переконати шістьох прихильників Тимошенко, п’ятьох Гриценка, трьох Смєшка і ще одного чоловіка, який не зізнався, за кого голосував у першому турі, але точно не за чинного президента. Всі вони в другому турі голосуватимуть за Порошенка.

Оптимісти вмирають останніми.

Все буде Україна!

 

Анатолій ВЛАСЮК

5 квітня 2019 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.