Психічна атака Опозиційного блоку

04 квітня 2019, 13:07
Власник сторінки
1
59

Українцям і так зрозуміло, чого хочуть антиукраїнські сили, якщо прийдуть до влади.

      Наталія Королевська розповіла, що фракція Опозиційного блоку має намір на найближчому пленарному засіданні поставити питання про звіт Володимира Гройсмана. Далі – відставка прем’єр-міністра, розпуск Верховної Ради України, дочасні вибори і переформатування всієї влади.

Мабуть, Наталія Королевська забігла занадто далеко вперед і вже дістала по дупці від Віктора Медведчука, озвучивши те, що в нього у голові. Дуже вже вони хочуть бачити кума Путіна Головою Верховної Ради України.

Звичайно, психічна атака Опозиційного блоку захлинеться в самому зародку. Відставки прем’єр-міністра не буде, вибори до Верховної Ради України відбудуться в останню неділю жовтня.

Наталія Королевська могла б і не озвучувати планів реваншу. Українцям і так зрозуміло, чого хочуть антиукраїнські сили, якщо прийдуть до влади.

У другому турі Володимир Зеленський може набрати до 45 відсотків голосів. Сподіваюсь, що Петро Порошенко набере бодай на відсоток більше. Але “Слуга народу”, Опозиційний блок, інша антиукраїнська дрібнота можуть скласти більшість у наступній Верховній Раді. Це я кажу прихильникам Тимошенко, Гриценка, Смєшка, Ляшка і Кошулинського, які хочуть голосувати за Зеленського або не прийдуть на другий тур виборів.

Своїм наміром про відставку Гройсмана Опозиційний блок хоче розв’язати і тактичне завдання – зупинити, а потім і відмінити голосування поправок до мовного закону. Ну, дуже їм не хочеться української мови в Україні! Але й тут у них нічого не вийде.

Психічна атака потрібна опозиційному блоку для підтримки власних штанців. Треба ж хоч про щось звітувати Кремлю, якщо Юрій Бойко не вийшов до другого туру. Та все одно ці їхні штанці часів ленінського перевороту спадуть під тиском державницьких сил.

 

Анатолій ВЛАСЮК

4 квітня 2019 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.