Порохоботи і сцикуноботи

03 квітня 2019, 19:02
Власник сторінки
0
117

Після першого туру мені вдалося переконати трьох прихильників Тимошенко і двох прихильників Гриценка голосувати в другому турі за Порошенка.

Порохоботи і сцикуноботи

 

Порошенко отримав прізвисько Порох. Не найгірше, скажу я вам. Ось Путін так і вмре Ху…лом. А Зеленського обізвали Сцикуном. Це сталося з легкої руки журналістів, яким він обіцяв дати інтерв’ю, але так і не з’явився на зустріч.

Нема більш огидного явища, ніж словесні баталії у соціальних мережах між порохоботами і сцикуноботами. Порохоботи сліпо підтримують Порошенка й ніби не помічають тієї катастрофічної ситуації, в якій через нього опинилась Україна. Сцикуноботи сліпо підтримують Зеленського і ніби не розуміють, в якій катастрофічній ситуації через нього може опинитись Україна.

У першому турі я проголосував за Порошенка. Голосуватиму за нього і в другому турі. Порохоботом себе не вважаю, бо усвідомлюю, що через бездіяльність Порошенка Україна опинилась на межі втрати незалежності. Хто читав мої статті в минулі роки, то пам’ятає, що критичною для України я вважав і вважаю олігархічну складову режиму Порошенка. Чинного президента можна звинувачувати у провалі кадрової політики, в небажанні проводити реформи, в нехтуванні інтересів бідних людей і середнього класу, а також у ще багатьох смертельних і не дуже гріхах. Але я бачу вектор розвитку Порошенка як державного діяча і політика і сприятиму йому в українському поступі.

Зеленський – не мій президент. Мені не потрібно, щоби він став  “жидобандерівцем”, як Коломойський, бо це лише знущання з української національної ідеї, а ще Україна не має часу на його навчання, а тим більше на експерименти.

Якщо у вас є імунітет проти політичних ток-шоу на російських телеканалах, то можете зрозуміти, що Кремль активно підтримує Зеленського. Існує основне правило української незалежності: роби протилежне тому, чого хоче Москва.

Зеленський не є прихильником “русского міра”, а лише виразником інтересів російськомовного населення України, яке в більшості своїй не брало участі в Майдані та Революції гідності, не захищало Україну від російських окупантів. Але насторожує те, що за Зеленського у другому турі голосуватимуть прихильники Бойка-Медведчука із Луганщини-Донеччини. Це ті, хто сповідує ідеї “русского міра”. Вони зустрічатимуть російські війська з квітами. Про це написав одіозний російський письменник Захар Прілєпін, який воював на Донбасі проти України. Боюся, що дуже швидко може стертися грань між Зеленським як виразником інтересів російськомовного населення України і Зеленським як прихильником ідей “русского міра”.

Я можу зрозуміти, але не сприймаю тих, хто в першому турі голосував за Юлію Тимошенко, Анатолія Гриценка, Олега Ляшка, Руслана Кошулинського, а в другому голосуватиме за Зеленського. “Лиш би не Порошенко” – продовжують співати ту ж пісню. Чимало з них стали ще більшими й агресивнішими сцикуноботами, ніж ті, хто від самого початку голосував за Зеленського. Коли вони побачать, ким насправді виявився Зеленський, першими почнуть його обсирати. Бійтеся таких псевдо-патріотів.

Я спілкуюся з прихильниками Зеленського – але з тими, хто не паплюжить Порошенка, а намагається донести чесноти Зеленського. І моїм друзям рекомендую не паплюжити Зеленського, а доносити чесноти Порошенка.

Після виборів спаде шумовиння від словесних баталій між порохоботами і сцикуноботами. Життя внормується, пристрасті стихнуть. Час покаже, хто зробив правильний вибір у 2019-ому році.

Після першого туру мені вдалося переконати трьох прихильників Тимошенко і двох прихильників Гриценка голосувати в другому турі за Порошенка.

 

Анатолій ВЛАСЮК

3 квітня 2019 року      

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.