Подяка за участь в президентській кампанії

29 березня 2019, 15:25
Власник сторінки
Лидер политической партии "5.10", бизнес-философ
1
116
Подяка за участь в президентській кампанії

Дорогі прихильники «5.10» і усі, хто підтримував мене та ідею Податкового раю в Україні!

Хочу подякувати Вам за підтримку!

Кожен лайк, кожен коментар у соцмережах, кожне перерахування грошей на передвиборну кампанію зробили величезний внесок в нашу загальну справу — створення Української Мрії.

Ми хочемо жити в заможній та вільній країні! Щоб це стало реальністю, принаймні 10% населення має повірити у саму можливість Податкового раю на нашій території, в Золоту Україну майбутнього. Для цього я прийняв участь в президентських вибрах-2019 як кандидат від єдиної в Україні лібертаріанської партії «5.10». Без жодної надії на перемогу проти олігархічних капіталів та старих казнокрадів, проте з вірою в майбутнє України.

Окрему подяку висловлюю головам осередків «5.10» та членам партії! Ми здійснили те, чого ще не здійснював ніхто! Власними силами, без шалених, корупційних капіталів ми просуваємо ідею Податкового раю та малюємо перед народом України картинку майбутнього Добробуту. І нехай наразі вона здається фантастичною більшості населення, нехай ваші знайомі кажуть, що ви несповна розуму, що підтримуєте Балашова… Значення того, що ми робимо, стане зрозумілим народові через роки, коли середньомісячні доходи населення вийдуть на рівень від 2000 доларів і вище, завдяки кардинальним економічним реформам.

А до того часу… Маємо робити те, що ми маємо робити.

В історії людства так завжди відбувається. Спочатку з’являється команда однодумців, впевнених в одній Ідеї, проте суспільство їх не помічає. Згодом публіка починає обговорювати їхню діяльність, засуджуючи, виправдовуючи та критикуючи. А згодом Ідея завойовує колективну свідомість, і суспільство починає вимагати її від влади. Це шлях, який проходить будь-яка Реформаторська Ідея, чи то скасування кріпацтва, чи то здобуття Україною незалежності. І хто знає, яку путь має подолати Україна, перш ніж повірить в те, що може зробити себе заможною країною, коли скасує податки. Проте для нас має значення не кількість часу, а те, що ми обрали саме цей шлях.

Дорогі френди та фоловери! Після голосування наша робота не закінчується, тому що наша мета — не президентське крісло, а народження Великої Української Мрії.

Заробляймо, бо ми того варті!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Выборы Президента Украины 2019 новости,политики,голосование,кандидат в президенты,реформы,либерализм,политика,5.10,Геннадий Балашов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.