Вибираючи між Путіним і Януковичем, голосують за Зеленського

28 березня 2019, 17:27
Власник сторінки
0
58

Зеленський – гримуча суміш Путіна і Януковича. Дай Боже, щоби це був лише фарс, а не трагедія.

Виборець Зеленського хоче зміни політичних еліт в Україні. У Зеленському він вбачає українського Путіна, причому російський президент не асоціюється у нього з агресором, убивцею українців. На думку виборця Зеленського, це ефективний менеджер на кшталт Сталіна. Аякже, в росіян і зарплата, і пенсія вищі. Виборцю Зеленського комфортно розмовляти російською, Бандера для нього не є національним героєм, а Західна Україна – чужа за духом територія.

Виборець Зеленського ностальгує за часами Януковича, коли долар був по вісім. Він не сприйняв Майдан і Революцію гідності, вважає, що саме через це маємо анексований Крим і війну на Донбасі. У штабі Зеленського не лише російські політтехнологи, а й ті, хто працював на Януковича. Та й чимало тез, які злітають з вуст Зеленського, до болю нагадують виголошене Януковичем.

Зеленський – гримуча суміш Путіна і Януковича. Дай Боже, щоби це був лише фарс, а не трагедія.

 

Анатолій ВЛАСЮК

28 березня 2019 року 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.