Карфаген Пальчевського і Гольдарба

27 березня 2019, 19:23
Власник сторінки
0
142

В устах цих московських пропагандистів шалений наїзд на Порошенка – лише прикриття. Насправді це агресивний наступ на українство, особливо на український націоналізм у всіх його проявах.

Найбільш одіозними ведучими на не менш одіозних телеканалах Ньюзван і 112-ий є Андрій Пальчевський і Максим Гольдарб. Кожний їхній виступ – це “Карфаген повинен бути зруйнований – Порошенко не повинен стати президентом”.

В Інтернеті є чимало інформації про цих типів. Андрій Пальчевський і Максим Гольдарб – доларові мільйонери. Перший закінчив у Москві Військовий інститут, який готував розвідників, другий працював у Міністерстві оборони України під орудою громадянина Росії Лебедєва. Вони – ненависники України.

Ці московські “консерви” проповідують буцімто свободу слова, але в їхньому виконанні вона тхне російською пропагандою. Пальчевського нещодавно навіть запросили до Скабеєвої-Попова, де він буцімто мав представляти альтернативну українську позицію, але в устах підлабузника Кремля це звучало смішно, та ще й з виразним акцентом а-ля Зеленський.

І колишній розвідник Пальчевський, і колишній прокурор Гольдарб давно у полі зору СБУ. Чому їх не беруть за шкірку і не виставляють на сонечко – питання на засипку.

В устах цих московських пропагандистів шалений наїзд на Порошенка – лише прикриття. Насправді це агресивний наступ на українство, особливо на український націоналізм у всіх його проявах. З журналістикою та відстоюванням своєї точки зору це не має нічого спільного. Доларові мільйонери відпрацьовують за повною програмою, насаджуючи ненависть до українського.

У цивілізованих країнах зазначені особи вже би давно відповіли за знущання над нацією, яка дала назву країні, а як превентивний засіб – до них би застосували відсторонення від телеефіру. Мова ж насправді не про їхню опозиційність до влади, а про свідому й цілеспрямовану пропаганду в Україні ідей “русского міра”.

Для Пальчевського і Гольдарба Карфаген – новітня Україна, яку треба зруйнувати. Уроки ненависті у виконанні Пальчевського і Гольдарба здатні посилити ненависть до українського у тих, хто сповідує ідеї “русского міра”, посіяти сумніви у тих, хто хоче цивілізовано жити в європейській країні. Водночас це потужний стимул об’єднатися тим, хто вірить в Україну, незалежно від того, хто при владі.

Маємо пережити внутрішню окупацію й не допустити окупацію зовнішню. Карфаген – Росія – буде зруйнована. Все буде Україна!

 

Анатолій ВЛАСЮК

27 березня 2019 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.