Зеленський підкрався непомітно

26 березня 2019, 11:25
Власник сторінки
0
133

Настають часи людей, які будуватимуть Росію в Україні

Голосуватимемо у другому турі відразу після дня народження Гітлера, а отримаємо президента на день народження Леніна. Нічого доброго Україні не віщує ця гримуча суміш нацизму-комунізму, правонаступником якого є Росія.

Отже, знадобилось всього якихось чотири місяці, щоби ми зрозуміли, що зміни можуть бути зворотними. Незалежність України вкотре опинилася під знаком питання.

Якщо Бог хоче покарати, відбирає розум. Бог карає Зеленським, але не Україну, а українців, які не скористалися незалежністю і знехтували волею. Рабам незалежності не потрібно, тим паче, якщо їх до раю не пускають.

Настають часи людей, які будуватимуть Росію в Україні. Вони й раніше були, але абсолютна більшість із них не висовувалась, сиділа тихесенько. А зараз полізли грітися на сонечко, смакуючи втоптування українського. Схоже, вже українці не об’єднуються за п’ять хвилин до розстрілу, а дають можливість зробити це своїм дітям і внукам.

У новітні часи перемагає не демократія, а політичні технології. Проспавши Зеленського, ми ризикуємо втратити незалежність. Троянський кінь Кремля повинен збудити українців від летаргійного сну.

Але не треба посипати голову попелом, звинувачувати себе у недалекоглядності, намарне кликати ім’я Боже. Загроза життю нації збільшує силу її опору. Бумеранг, запущений Москвою, повернеться до неї й вцілить у чоло. У Кремлі ще лунатиме Гімн України.

 

Анатолій ВЛАСЮК

25 березня 2019 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.