Чи встигне Зеленський стати “бандерівцем”?

24 березня 2019, 11:37
Власник сторінки
0
144
Чи встигне Зеленський стати “бандерівцем”?

Він ще президентом не встиг стати, а до нього прилипло прізвисько Сцикун. Це набагато гірше, як на мене, ніж Зек чи навіть Ху…ло.


Майже всі українські президенти, принаймні до кінця своєї каденції, встигали ставати “бандерівцями”. Мабуть, це вдалось би й Януковичу, якби на нього не гаркнув Путін під час небезпечного зближення з Путіним.

Звичайно, слово “бандерівець” я беру в лапки, бо жодної національної ідеї в бідних голівоньках наших президентів нема. Це Кремлю вигідно зображувати їх “бандерівцями”, продовжуючи в дусі радянської пропаганди чіпляти негативні наліпки на те, чого вони смертельно бояться.

Що стосується Зеленського, то, боюсь, він, як і Янукович, не встигне стати “бандерівцем”. Він ще президентом не встиг стати, а до нього прилипло прізвисько Сцикун. Це набагато гірше, як на мене, ніж Зек чи навіть Ху…ло. Зеленський – боягуз від природи. Його “плачі” про небезпеку власному життю нагадують дешевенький фарс. Боїшся – сиди вдома. Путіну навіть гарчати не треба, досить лише бровами повести – і Зеленський стоятиме на колінах.

Оті, хто голосуватиме за нього, сподіваючись на п’ять років приколів і хохми, можуть гірко заплакати, зрозумівши, кого обрали. Але бачте, очі, що купували, хай вам повилазить.

Нам своє робить: захищати Україну від зовнішнього і внутрішнього ворога.

 

Анатолій ВЛАСЮК

24 березня 2019 року

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.