Об`єднання кандидатів, що мають на меті об’єднати країну

16 березня 2019, 22:28
Власник сторінки
Політичний експерт
0
160
Об`єднання кандидатів, що мають на меті об’єднати країну

Сьогодні Тарута підтримав Тимошенко та закликав кандидатів об’єднуватись проти Порошенка, щоб не допустити його у другий тур.

Президентські перегони почалися вже давно. По праву перше місце в організації виборчої компанії належить Тимошенко. Та за два тижні до фіналу компанію необхідно наповнювати вагомими змістами та демонструвати потужні кроки . Таким кроком стало об`єднання двох лідерів політичних сил Сергія Тарути та Юлії Тимошенко. Маючи очевидну підтримку в центрі та на заході, Тимошенко доповнила її електоратом південного сходу України, що підтримував Сергія Таруту. Будучи вихідцем зі Сходу та маючи там авторитет, Сергій Тарута зробив основним елементом своєї компанії мирний план по Донбасу, який цілком гармонійно доповнить існуючі пропозиції Тимошенко. Проблема закінчення війни є одна з найактуальніших серед українців, але при цьому мало в кого з 44 кандидатів була на нього відповідь. Відсутність чіткої позиції щодо Донбасу команда Порошенка намагалася закидати і Юліі Тимошенко, але навряччи у відсутності плану по Донбасу можна звинуватити Таруту.Тепер їх об`єднання лише зміцнюють позиції Тимошенко по Донбасу. Варто припустити, що в разі виграшу Юліі Володимирівни на президентських виборах, кандидатура Тарути буде розглядитися на посаду прем’єра. Цим самим можна буде збалансувати представництво різних регіонів у вищих ешелонах влади та отримати підтримку регіону в планах по майбутній його інтеграції. Прагматичний Тарута в ролі прем`єра може стати гідною відповіддю на звинувачення Тимошенко у популізмі, адже він набув собі слави керівника-технократа. На відміну від тих учасників, що зняли свої кандидатури з президентських перегонів Тарута продовжить активну виборчу компанію і планує продовжмти передвиборчий тур країною. Також Стало відомо,що плануються і спільна відеореклама і спільні бігборди. Очевидно, що додатковим стимулом для злиття кандидатів є, попередньо ініційована Тарутою, ідея недопущення Порошенко до другого туру виборів, так як це означатиме жорстку боротьбу за владу з ймовірними провокаціями, фальсифікаціями та протистояннями. При цьому мова не йде про злиття політичних сил чи припинення компанії Тарути. На парламентські вибори партія «Основа» піде окремо від ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко. З чуток стало відомо, що ще деякі кандидати можуть приєднатись до Юлії Тимошенко. Поживемо - побачимо!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.