Розкол VS зачистка?

21 листопада 2018, 18:37
Власник сторінки
Політичний експерт
0
64
Розкол VS зачистка?
Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна виключили з фракції «Опозиційного блоку»

Нардеп Вадим Новінський заявив про виключення Юрія Бойка і Сергія Льовочкіна із фракції “Опозиційного блоку” за порушення статуту, співпрацю із владою, і за зраду інтересів електорату парії.

Незважаючи на те, що старт виборчої кампанії офіційно не розпочався,  фактично політичні сили вже активізувалися. Представники різних партійних таборів шукають союзників, щоб спільно боротися за місце під політичним сонцем на  президентських і парламентських виборах-2019.

Одним із тих, хто обрав  курс на об’єднання як шлях до успіху, став Юрій Бойко, який 9 листопада підписав угоду з лідером  партії "За життя" Вадимом Рабиновичем  про створення "Опозиційної платформи - За життя”. Цікавим є те, що  дану  угоду від "Оппоблока" Юрій Бойко підписував в односторонньому порядку за особистою ініціативою. Таке рішення співголовуючого фракції  “Опозиційний блок” підтримував лише Сергій Льовочкін.

12 листопада партія провела засідання політради, щоб дати оцінку діям Юрія Бойко і Сергія Льовочкіна. Крім того, дане питання було розглянуте вчора і на засіданні фракції, де більшість не підтримала такої зухвалої поведінки Бойко та Льовочкіна.

Як наслідок, під час брифінгу у Верховній Раді  народний депутат від “Опозиційного блоку” Вадим Новінський  заявив про виключення обох нардепів із фракції  за порушення  статуту, за співпрацю із владою і за зраду інтересів електорату партії.

Разом із тим, Новінський наголосив на тому, що бренд “Опозиційного блоку” залишиться за десятками тисяч членів партії і що жодної мови щодо розколу всередині політичної сили не може бути.

Слід зазначити, що партія як і раніше виступає за висунення єдиного кандидата в президенти від  Південно-Східного  регіону і буде продовжувати боротьбу  у виборчих  перегонах. Для цього політична сила має  достатню кількість ресурсів і прихильників, а електорат південно-східного регіону, де традиційно підтримують «біло-голубих» складає третину від всіх виборців.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юрий Бойко,Вадим Новинский,Сергей Левочкин,Оппозиционный блок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.