Без політичних змін не можливе покращення економічної ситуації в Україні!

24 жовтня 2018, 11:03
Власник сторінки
Народний депутат України
0
48

МВФ висуває нам політичні вимоги – це факт. Виконання економічних зобов'язань чітко пов'язане з політичними змінами, які відбуваються в країні.

МВФ висуває нам політичні вимоги – це факт. Виконання економічних зобов'язань чітко пов'язане з політичними змінами, які відбуваються в країні. Практика висувати окрім економічних вимог, ще й політичні, не є унікальною тільки для України. Це розповсюджується серед усіх країн, що розвиваються з допомогою МВФ.

Хочу підкреслити, що виборча система, котра, на жаль, існує зараз в Україні, не досконала і має бути проведена до вимог сьогодення. Тому не раз наголошую на необхідності змін до виборчої системи на пропорційну модель, з відкритими регіональними списками. Я є не тільки прихильником такої системи, але і автором Виборчого кодексу, який таку модель передбачає. Законопроект вже ухвалено в першому читанні і, сподіваюся, так само успішно буде ухвалено і у другому.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.