Пекло «ЛНР»: як бойовики катують людей

18 вересня 2018, 15:42
Власник сторінки
0
93
Пекло «ЛНР»: як бойовики катують людей

Уже більше чотирьох років частина Луганської області знаходиться під тимчасовою окупацією російських бойовиків.


Уже більше чотирьох років частина Луганської області знаходиться під тимчасовою окупацією російських бойовиків. Ця територія стала справжнім островом безправ’я та беззаконня. Тут не діють жодні закони – ні юридичні, ні моральні. Терористи можуть робити все, що завгодно – грабувати, «віджимати» бізнес, авто чи житло. А ще – можуть катувати невинних людей.

У Луганській області чоловік розповів поліцейським про катування бойовиками "ЛиНиРи". Тортури електричним струмом, підвішування, щоденні побиття - таким чином бойовики намагалися вибити "зізнання" з бізнесмена з міста Антрацит.

Так, на КПВВ Станиця Луганська" до правоохоронців звернувся з проханням про допомогу чоловік, який був одягнутий лише у спідню білизну.

"Одягнувши та нагодувавши чоловіка, поліцейські оглянули його на наявність тілесних ушкоджень. Відійшовши від шоку чоловік розповів поліцейським, що на тимчасово окупованій території Луганщини працівники так званого МГБ "ЛНР" протягом двох місяців катували його та врешті решт "видворили" з території, що підконтрольна бойовикам на територію підконтрольну українській владі", - йдеться у повідомленні.

Під час розмови чоловік розповів, що до початку бойових дій на Донбасі він у місті Антрацит займався бізнесом. Коли бойовики захопили місто, він виїхав до родичів у АР Крим. Повернувшись через деякий час до рідного міста чоловік побачив, що його кафе розграбовано, а магазин захоплений бойовиками. 

Їхавши автомобілем з товаришем, їх зупинили співробітники МГБ "ЛНР" та одягнувши на голови мішки доставили до колишньої будівлі СБУ в м. Луганськ, де кинули до підвалу, та майже два місяці намагались вибити зізнання у терактах на території, що підконтрольна "ЛНР" та співпраці зі спецслужбами України.

Перед цим, про катування бойовиків розповів ще один мешканець Луганщини. Правоохоронці встановили, що чоловік був затриманий у квітні 2018 року у середмісті Луганська учасниками незаконних збройних формувань.

Застосовуючи до бранця заходи психологічного та фізичного тиску, терористи змушували його зізнатися у нібито зв`язках з українськими правоохоронними органами. Не отримавши необхідних "зізнань", бойовики відвезли заручника до лінії розмежування та, погрожуючи довічним ув`язненням, "заборонили" в’їзд до ОРДЛО та РФ до 2023 року.

 

 

Терористи вважають себе безкарними. Та їхні злочини не мають терміну давності – рано чи пізно вони понесуть відповідальність.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.