ІНФОРМАЦІЙНА ВІНА РФ ПРОТИ УКРАЇНИ

03 липня 2018, 13:30
Власник сторінки
0
48
ІНФОРМАЦІЙНА ВІНА РФ ПРОТИ УКРАЇНИ

Прямий ефір РФ, під час ЧС-2018, зайнятий багатогодинними програмами про повернення Закарпаття Угорщині.

Не зважаючи на санкції та не бажання визнати анексований Крим в європейському співтоваристві в тому числі і США Росія залишається при своїх переконаннях, що Крим – російський. Зокрема, Росія не полишає спроб вплинути на позицію світових лідерів щодо приналежності анексованої території. І тут Росія вдається до старих методів інформаційного впливу та починає підбурювати сусідів України відірвати від неї шматок, за шаблоном Криму і Донбасу.

Користуючись дружніми стосунками з Прем’єр-міністром Угорщини та конфлікті останньої з Україною щодо мовного закону, який нібито ущемляє угорську нацменшину яка проживає на території України. Спекулюючи на минулому підбурює В. Орбана забрати частину Закарпаття яка колись входила до складу Австро-Угорщини.

Одним із останніх явних інформаційних впливів на патріотизм та історичне минуле країн сусідів України свідчить прямий ефір РФ, під час ЧС-2018, який зайнятий багатогодинними програмами про повернення Закарпаття Угорщині.

Відео доказ: https://vidos.top/v/1803108

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.