РОЗХИТУВАННЯ ГІБРИДНОЇ АГРЕСІЇ ПІД ПАТРОНАТОМ КРЕМЛЯ.

14 серпня 2018, 15:01
Власник сторінки
0
44
РОЗХИТУВАННЯ ГІБРИДНОЇ АГРЕСІЇ ПІД ПАТРОНАТОМ КРЕМЛЯ.

Російський вплив в Угорщині збільшується.

Будапешт продовжує демонструвати прихильність до політичного режиму Москви і готовність співпрацювати з ним в усіх сферах, а Угорщина, як і раніше, залишається однією з найбільш залежних від Росії країн, перш за все, в енергетиці.

Дії чинної виконавчої угорської влади сприяють глобальній політиці гібридних агресій Кремля щодо розхитування ситуації в нашій державі та ЄС. Існує ймовірність розігрування в Закарпатті Кремлем кримського сценарію за мотивами псевдорефендумной істерії 2014 року шляхом використання «м’якої сили».

«М’яка сила» допомагає створити в певному регіоні регіональну ідентичність закордонної держави, що нівелює загальнонаціональну або загально державну ідентичність іншої країни. Таким чином ми втрачаємо спочатку гуманітарний контроль над цією територією, потім людський контроль і, фактично, номінально вона може належати нам, а фактично – ні.

Якраз все це відбувається в Закарпатті. Безневинна фінансова допомога регіону перетворилася на роздачу паспортів, зокрема, наділенні прав брати участь у виборах голови держави. Отже, можна вважати, що угорці вже привласнили гуманітарний контроль, оскільки місцева влада не може вирішувати долю споруд, які фінансувала або реставрувала Угорщина без попередньої згоди останньої. Людський фактор вже давно втрачений оскільки для них Угорщина більший благодійник ніж Україна, оскільки саме Угорщина видає кредити місцевим підприємцям, платить грошову допомогу при народженні, видають премії лікарям та викладачам та багато іншого. І за певних сприятливих умов міжнародної ситуації або внутрішньо української, ця територія може бути відторгнута від України на засадах демократичних нюансів.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Росія,Україна,Крим,Угорщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.