УГОРЦІ Б’ЮТЬ У СПИНУ.

04 червня 2018, 14:51
Власник сторінки
0
105
УГОРЦІ Б’ЮТЬ У СПИНУ.

Нещодавно Угорщина погодилась зняти блокування з саміту Україна-НАТО. Але як виявляється це не знак доброї волі чи прийняття поразки. Просто вони знайшли новий шлях для об’єднання угорської нації.

Зараз у Лондоні триває вже 3-й ЧС серед невизнаних держав «КОНІФА».  До участі в чемпіонаті Закарпаття приєдналося у 2016 році, і вже з тих пір до команди набирають переважно гравців з угорським минулим. Зараз у команді граючого тренера Іштвана Шандора не зустрінеш гравців з українськими іменами та прізвищами. Безумовно, сама участь «збірної Закарпаття» на подібному турнірі вписується в політику сусідньої Угорщини і її підтримку нацменшин в Україні.

Цікавіше за все, що Україну там репрезентує не «ДНР» чи «ЛНР», а Закарпаття.

Офіційно вона заявлена угорською мовою «Kárpátalja», що перекладається саме як «Закарпаття». На емблемі зображені прапори України та Угорщини, територія Закарпатської області України, ведмідь та надпис угорською «Угорці Закарпаття. Футбольна команда».

До речі, збірка футболістів з так званих ДНР та ЛНР теж приймали участь у цьому чемпіонаті, але не пройшли кваліфікацію.

Також, не мало важливий той факт, що в чемпіонаті взяла участь ще одна угорська національна меншина Секейського краю, республіка Румунія. Де угорці не так давно потерпіли фіаско, у спробі створити там автономію, але уряд Румунії цього не допустив.

Список команд цього дивного чемпіонату ось: http://www.conifa.org/en/wfc-2018/wfc-results-tables-2/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,футбол,Румунія,Угорщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.