Інвестиції держави у молодь – це вірний шлях до економічного розвитку країни!

07 травня 2018, 23:33
Власник сторінки
Народний депутат України
0
31

Головним ресурсом для розвитку і процвітання країни – є кадри.

Головним ресурсом для розвитку і процвітання країни – є кадри. Висококваліфіковані фахівці, котрі орієнтовані та адаптовані до сучасного ритму життя, який диктує свої правила.

Cаме від розумної, мотивованої молоді залежить економічний розвиток країни. Для того, щоб були інвестиції, необхідно дати пропозиції. Для того, щоб пропозиції були реалізовані, а не залишились на рівні ідей – має бути фінансування. Механізм працює саме так. У нас велика кількість обдарованої та прогресивної молоді, яка щодня генерує нові ідеї. І що радує ще більше – велика їх кількість соціального характеру. Коли у пріоритеті – майбутнє країни.

Подивіться, лишень, як зараз працюють різні платформи по краудфандингу, що передбачають збір коштів через інтернет на реалізацію будь-якого проекту. Люди зацікавлені у тому, щоб дати життя проекту, який на їхній погляд того вартий.

Держава у свою чергу має всіляко сприяти таким ініціативам, їх втіленню у життя. Адже це вірний шлях до економічного розвитку нашої країни!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: стартап,молодь,майбутнє,ідеї
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.