УЧАСТЬ УКРАЇНЦІВ У ВИБОРАХ В УГОРСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ

10 квітня 2018, 16:21
Власник сторінки
0
74
УЧАСТЬ УКРАЇНЦІВ У ВИБОРАХ В УГОРСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ

Як і планувалося вибори в Угорщині виграла діюча правляча партія ФІДЕС. на чолі з В.Орбаном, та отримали конституційну більшість місць в парламенті.


Віктор Орбан вже подякував саме закордонним угорцям за підтримку, завдяки яким йому вдалося перемогти. А саме 93% закордонних угорців голосували за ФІДЕС.

Без сумніву, гра на почуттях українських угорців, ніби то вони вирішують власне майбутнє, постійні грошові вливання в Закарпаття, підтримку фермерів, медиків зіграла вирішальну роль та підтримці саме В.Орбана.

На противагу В.Орбану його опонент Дж.Сорос з партією Йоббік була проти такої прискіпливої уваги уряду до закордонних угорців. Більше того, опозиція висловлювалася за те, щоб В.Орбан відмінив пенсії для закордонних угорців, які пропрацювали в інших країнах, а зараз живуть в Угорщині і отримають пенсію з угорського бюджету.

Власне, продовження терміну влади Віктора Орбана та його команди негативного відбитку на область не матиме. Звісно будуть спроби розхитати ситуацію на прикордонних регіонах, але варто пам’ятати, що це все «руки Кремля» і лише фейк. На Закарпатті люди не займаються політикою. Всі протиріччя створюються штучно самими правлячими силами. І хто знає що вони переслідують у своїх пропагандистських цілях.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Закарпатська область,Україна,вибори,Угорщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.