Українська збірна з біатлону не поїде в РФ. Тепер вже точно.

16 березня 2018, 14:23
Власник сторінки
Директор Київського молодіжного центру
0
16986
Українська збірна з біатлону не поїде в РФ. Тепер вже точно.

Міністерство молоді та спорту України видало наказ про заборону участі національних збірних команд України в спортивних заходах на території Російської Федерації.

І це абсолютно правильне рішення, з урахуванням особливостей взаємин між двома країнами, нашим спортсменам дійсно просто небезпечно їхати на територію РФ.


Крім того, ми в Київському молодіжному центрі давно прийняли для себе рішення, що не братимемо участі в будь-яких заходах, що проходять на території Росії. Цивілізоване суспільство називає це цілісним підходом. Якщо ми називаємо Росію країною агресором, то просто зобов'язані припинити будь-які взаємини, крім тих, які можуть принести мир.


А у нас виходить, що хлопці із ЗСУ, добровольці, волонтери займаються тим, що забезпечують мир Києву і іншим підконтрольним владі містам, а в цей час чиновники, народні депутати і просто бізнесмени продовжують успішно вести економічні взаємини з РФ.


Тільки сьогодні Прем'єр-міністр заявив про те, що нам слід розірвати договір про економічне співробітництво з Росією, який Уряд уклав іще 2011 року. І це після чотирьох років військового конфлікту! Тобто закуповувати російський газ через реверс, який нібито “на папері” перетворює його в європейський, переплачуючи величезні суми (з кишень простих українців), - це ми мало не відразу ж придумали, а припинити наповнювати російський бюджет за коштами інших каналів взаємин - це занадто складна схема для українського політикуму. Або просто невигідна?


ЗМІ раз у раз публікують результати журналістських розслідувань діяльності представників вищих ешелонів влади на території РФ, а паралельно повідомляють страшну статистику зі Сходу.


І це я вже навіть не згадую, що багато крупних компаній в Україні працюють на користь Росії, включаючи більшість каналів зв'язку. Але це вже зовсім інша історія.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВРУ,Куценко,Владимир Гройсман,КМУ,министерство молодежи и спорта,Игорь Жданов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.