НЕГЛАСНІ АГЕНТИ КРЕМЛЯ

12 березня 2018, 14:17
Власник сторінки
0
59
НЕГЛАСНІ АГЕНТИ КРЕМЛЯ

Угорщина давно не приховує своїх планів щодо Закарпаття, постійно генерує нові формати автономій та щоденно працює над їхнім втіленням.

Ситуація із підривом приміщення Закарпатського товариства угорської культури (КМКС), яке водночас є і політичною партією, яскраво засвідчило, що Україна опинилася перед новим викликом. Йдеться про безпрецедентну активність ворожої агентури, яка з прихованої фази діяльності вже переходить у відкриту. Такі дії, на жаль, лише підсилюють антиугорські настрої на Закарпатті.

Внаслідок таких дій голова МЗС Угорщини наполіг на введення місії ОБСЄ на Закарпаття.

Зокрема, хочу зауважити, що постійна місія ОБСЄ призначається для моніторингу політично нестабільних регіонів Європи. Офіційний Будапешт неодноразово вдавався до спроб надати такий статус, співвідносний з ситуацією на Донбасі, політично стабільному Закарпаттю.

Давно відомий той факт, що на території Угорщини існують агенти Кремля, які ведуть гібридну війну проти України. Штучно створюють напруження на Закарпатті за допомогою мови, етнічних груп.

Також, важко не помітити, спалахи протестних настроїв в Румунії, які останнім часом збільшилися та все частіше піднімають питання автономії румунської території де проживають етнічні угорці. Такий й ж сценарій заготувала Угорщина і для України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Україна,Закарпаття,ОБСЄ,Румунія,Угорщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.