НОВИЙ ЛИСТ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА УГОРЩИНИ

12 січня 2018, 13:56
Власник сторінки
0
40
НОВИЙ ЛИСТ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТРА УГОРЩИНИ

Прем'єр-міністр Угорщини Орбан Віктор надіслав ще одного листа угорцям з подвійним громадянством. Більшість з них живе за кордоном, переважно у країнах Європи, а також в Україні.

          У листі Орбан закликає взяти участь у виборах в угорський парламент, які заплановані на квітень 2018 року.  Віктор Орбан і його партія Fidesz зацікавлені отримати найбільше місць.
      Також, у листі Орбан зробив гучну заяву: “Ми угорці стоїмо перед великими можливостями. Після скромних років грядуть роки зростання нації та гордості свого народу. Переконаний, що це не тільки в Угорщині, але й на всій території Карпатського басейну угорською мовою будемо писати наше майбутнє”.
         Прозвучала думка про звязок угорців, який не обірвати кордонами. Та, що всі угорці повязані між собою спільною культурою, спільними цілями та завданнями і тому можуть приймати спільні рішення.
           У будь-якому випадку ми стоїмо перед великим дипломатичним скандалом, який окремі особи хочуть перетворити в Кримський сценарій.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Україна,Угорщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.