Крим – українська територія

07 грудня 2017, 11:57
Власник сторінки
менеджер
0
175
Крим – українська територія

Про те, що Росія порушила міжнародні та міждержавні договори, вторгнувшись до України заявляє все більше впливовіших громадян РФ.

  
Слідом за Ксенією Собчак, яка визнає, що Російська Федерація порушила Будапештський меморандум анексією Криму і з точки зору міжнародного права, Крим – українська територія про це сказав російський фінансист і блогер Слава Рабинович.
Він нагадав, які міжнародні та міждержавні договори порушила Росія, вторгнувшись до України.

  "Я неодноразово говорив публічно про повну обойму міжнародних договорів і законів, які Росія порушила. До речі, всі вони діють і донині, вони не були Росією розірвані, включаючи Будапештський меморандум і не тільки, включаючи Договір про мир, дружбу і співробітництво між РФ і Україною, включаючи і ратифікований при Путіні Договір про російсько-український кордон, який досі висить на сайті Кремля і чітко позначає Крим українським, і гарантує територіальну цілісність обох держав", – сказав Рабинович.
Відносно проведення референдуму в Криму він нагадав, що законодавством України він не передбачений. Блогер зазначив, що важко собі було б уявити, щоб росіяни в інших країнах вирішили відокремити територію.
   "Крим, будучи територією української держави, живе за законами української держави, в тому числі за Конституцією України, яка не має на увазі місцевих референдумів в будь-яких частинах країни. Відповідно, будь-якого роду референдум може бути тільки всеукраїнським. Можна наводити приклади про те, що етнічні росіяни живуть в Канаді. Але це не дає їм права об'єднатися в якусь найнаселенішу етнічними росіянами провінцію і вимагати проведення референдуму за відділення від Канади. Етнічні росіяни давно мають свою національну державу, яка називається Російська Федерація, незалежно від того, де вони проживають – в Канаді, Франції Австралії чи Криму. Вони не мають права на створення своєї національної держави в цих країнах і частинах світу, тому що у них вже є своя етнічна окрема держава", – сказав російський фінансист.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Украина,Ксения Собчак,меморандум,Крим,аннексия Крыма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.