У Путіна проблеми з правлячою верхівкою Кремля.

04 вересня 2017, 12:45
Власник сторінки
менеджер
0
412
У Путіна проблеми з правлячою верхівкою Кремля.

У кремлівської верхівки є пів року, щоб усунути Володимира Путіна від влади.

Як повідомив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, значна частина політичної еліти РФ згодна залишити Донбас, за умови, що світове співтовариство закриє очі на окупацію Криму. Однак, Захід ніколи не визнає юридично анексію Росією Криму.

Піонтковський вважає, шо такий сценарій можливий, але за умови… , - «...це дуже важко зробити при живому Путіні, оскільки це втрата обличчя для нього. Тому очевидний такий розрив між Путіним і більшістю правлячої верхівки».

У кремлівської верхівки є пів року, щоб усунути Володимира Путіна від влади. В іншому випадку РФ очікує повне обвалення економіки і політичної системи, вважає Андрій Піонтковський.

Також він звернув увагу на те, що питання влади в Росії вирішуються не на виборах, а закулісно. "Ось ці два процеси - ультиматум Заходу з одного боку, і необхідність ухвалення рішення влади з іншого - викликають досить серйозну ситуацію всередині кремлівської верхівки. І зараз важко сказати, як вона буде розвиватися", - сказав політолог.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Крым,Кремль,элита,Донбас,сценарий,политолог,санкции против России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.