Скільки ще керівництво Білоцерківщини крастиме гроші у дітей?

03 вересня 2017, 08:56
Власник сторінки
Член ГО "ПОСТУП", активіст, журналіст
0
80

Мабуть, всі жителі Білоцерківщини знають таке село як Іванівка, звідки родом нардеп Віталій Гудзенко. Чим відзначився у своєму селі цей мільйонер-аграрій?

Хіба що будівництвом ресторану, де він святкує свої дні народження. На цьому – все. Це при тому, що вся його сім’я живе тут – в Іванівці. Так, його сестра Меланія Щербак керує сільрадою. Свого сина нардеп намагається затягнути на голову Узинської ОТГ.
Іншими словами, він опікується своїм власним майбутнім. Але не майбутнім жителів свого рідного села і їх дітей. Яскравий приклад: з моменту побудови Іванівської середньої школи майже 45 років тому там не відбулося жодного капітального ремонту. Іншими словами, з 1972 року школа в селі перетворилася на сарай.
Лише зараз з області прийшли гроші на ремонт, які, схоже, ще один знаний персонаж – незмінний голова Білоцерківської райради і заодно кум Гудзенка Віталій Гринчук вирішив дещо «прорідити» для себе. Саме його підпис стоїть під кошторисом.
Почався ремонт, і все було б нічого, як би батьківський комітет школи  не помітив розбіжності у ціні на закупівлю дверей та ціну в проектно- кошторисній документації. Ціна там виявилася значно вищою, ніж у пересічних магазинах. При більш ретельному огляді виявилось, що це не  єдина така погрішність.
Як всі розуміють, тендер на ремонт школи проводився також Білоцерківською районною радою і при тому ж голові ради Віталію Гринчуку. Що ж виходить, за майже 45 роки існування школи, вперше  виділили кошти на її ремонт, а тут чи то недогляд, чи то крадіжка? Люди хочуть розібратись.
Але голова Білоцерківської районної ради Віталій Гринчук мовчить, будівельники займаються марнотратством… Так не вийде. Всі знають, що гроші на рахунки казначейства прийшли, проектно-кошторисна документація затверджена, Гринчук разом з депутатами райради  їх розподілили, а тут якісь пройдисвіти купують будівельні матеріали втридорога.
Задамо собі питання, як могли без згоди голови райради Гринчука купувати будівельні матеріали, які не  затверджені кошторисом? На жаль Гринчук жодного кроку для повернення фактично вкрадених коштів не робить. Що викликає закономірний подив. Чи випадково Гринчук не в змові зі злодіями?
І на останок. Зараз ми вчергове спостерігаємо за тим, як влада нищить наше майбутнє – наших дітей. При всіх претензіях до радянської номенклатури, якби тодішні керівники села робили так само, як зараз роблять гринчуки-гудзенки, той самий Гудзенко замість того, щоб управляти величезним аграрним підприємством, збирав пляшки при дорозі…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: нардепы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.