Супрун звинуватила у хабарництві всіх лікарів, хто проти її псевдореформи.

31 серпня 2017, 18:04
Власник сторінки
Ортепед
0
104

На думку нашої в.о. Міністра охорони здоров’я, якщо ти не підтримуєш її проект по знищенню української медицини, то ти сидиш на тіньових схемах та отримуєш відкат у колосальних розмірах.

Дивовижним та незбагненним чином представникам Мінздраву вдалося монополізувати право на використання терміну реформа. З їхніх власних слів виходить, що лише вони хочуть змінити медицину України на краще. Хто ж має альтернативну думку, проголошуються ворогами реформи, а отже, і всього українського народу, бо ставка – їхнє майбутнє здоров’я чи то навіть життя. Але маю сумну новину для наших вельмишановних бюрократів, такі ігри не пройдуть!

Від самого початку діяльності Уляни Супрун вона вибудовувала мерзенне ставлення до лікарської спільноти. Зі стартом інформаційної шумихи з приводу її реформаторських новацій вона неодноразово називала лікарів хабарниками, кажучи, що її реформа попросту легалізує хабарі, що їх вимушені давати пацієнти.

Потім в день першого голосування за злочинний та антисуспільний законопроект 6327, коли під стінами Верховної Ради зібралися доведені до відчаю сміховинними зарплатами та таким по-хамськи невдячним ставленням медичні працівники, вона заявила, що то зібралися ледь не найбагатші громадяни України. Не забарилася і натякнути, що статки свої вони точно заробили протизаконним чином.

Тепер же, під початок нового політичного сезону, коли остаточно буде вирішено долю дітища Пані Уляни, вона знову застосовує стару та вже відпрацьовану тактику: всі довкола –  злодії, лише МОЗ – острівець доброчесності та невинності в океані корупції та совкових пережитків. І якщо ви насмілюєтеся не погоджуватися – на вас чекатиме цькування та необґрунтовані звинувачення.

Дуже шкода, що люди, від яких залежить майбутнє української медицини, не гребують використанням таких ницих методів. Лікарське середовище і так вже доведено до межі бідності. Тепер же його взагалі винесли на маргінес, назвавши злодіями та відмовившись консультуватися з ними.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.