Тернопільський громадський діяч закликає громади об’єднуватись (+ відео)

11 серпня 2017, 08:56
Власник сторінки
1
215
Тернопільський громадський діяч закликає громади об’єднуватись (+ відео)

Тарас Дяченко з тернопільського села Буцнів закликає громаду об’єднуватись і діяти гуртом.

Тарас Дяченко з тернопільського села Буцнів закликає громаду об’єднуватись і діяти гуртом.

Тарас Дяченко нещодавно балотувався на Голову буцнівської сільради. Але, за його словами, з ним вчинили за класичною рейдерською схемою – сплюндрували 12 голосів – як завжди: там куточок надірвано, там букви начебто стерлися, там до прізвища якоїсь закарлючки дописали, там алкоголіків за півлітру купили. Тож головою стала інша людина.

 

Тепер доводиться «пожинати плоди» того недружнього по відношенню до народу акту. Результат – ті люди, що за словами Тараса, сфальсифікували протоколи й зробили «ліве» рішення, вбивають село гірше за фашистів чи Мамая. Як бачимо, то вже наче тільки – но звільнили його після запеклих боїв, але буде й іще гірше.

 

То ж Тарас, як свідома й порядна людина, закликає народ об’єднуватись і самим наводити ладу в рідному селі. Бо в громади є такі повноваження й можливості, яких ані в поліції, ані в прокуратури, ані в народних депутатів нема.

 

Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Тернополь,Тернопіль,Тернопольская область,громада,Тернопільська область,Сергей Надал,Степан Барна,ініціативна громада,Українська Громада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.